Chantals Pyjama Party seizoen 2 met nieuwe spellen!

Chantals Pyjama Party seizoen 2 is vanaf vanavond – vrijdag 6 januari 20.00 uur – te kijken bij RTL4. Wat je van dit nieuwe seizoen kunt verwachten? Er zijn nieuwe spellen, een nieuwe decor én natuurlijk ook nieuwe deelnemers. Lees hier alles over Chantals Pyjama Party seizoen 2.

Chantals Pyjama Party seizoen 2

Zeg Chantal Janzen, verfrissend, humor, publiek én een ultieme hoofdprijs en je hebt de ingrediënten voor een gezellige, energieke feelgood familiespelshow. Met nieuwe spellen, een nieuw decor én nieuwe duo’s die strijden om de winst, wordt het pyjamafeest in de studio groter dan ooit. Zowel de kijker als het publiek in de studio gaat terug naar het nostalgische gevoel van de spelshows van vroeger: Als kind en volwassene wil je hier bij zijn en het liefst zelf meespelen.

Chantal Janzen

“Ten opzichte van het eerste seizoen zijn onze spellen nog groter geworden en leggen we meer de nadruk op de kandidaten. De spellen zijn ditmaal meer op de spelers en hun achtergrondverhaal geschreven”, aldus presentatrice Chantal Janzen.

Deelnemers Chantals Pyjama Party

Chantal Janzen vertelt verder: “Ook doen dit keer geen vijf maar vier duo’s per aflevering mee, waardoor we meer ruimte hebben om cases echt uit te diepen, de kandidaten te confronteren met hun grootste wensen, rare gewoontes en zelfs angsten, wat leidt tot grote hilariteit van het publiek in de studio. Ik ben ontzettend enthousiast en heb onwijs veel zin om het nieuwe seizoen aan iedereen te laten zien.”

Quiz in pyjama

De vrijdagavond wordt omgebouwd tot een ouderwets gezellige familieavond waarbij Chantal Janzen haar publiek uitnodigt om te feesten, juichen, en genieten. Er is echter wel één voorwaarde om daar op visite te mogen komen – natuurlijk in stijl van het programma – want de gasten moeten hun allermooiste pyjama’s uit de kast trekken. Zij zijn namelijk de sterren van de avond en maken allemaal kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen. Allemaal met één doel: het behalen van de finale en het winnen van een fantastische reis. 

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

6 januari 2023 /