Thomas Cammaert doet mee aan Dance Dance Dance

Thomas Cammaert doet met de Nederlandse actrice Susan Visser mee aan het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance op SBS6. De van origine Vlaamse acteur heeft zo een mooi najaar. Eerder maakten we namelijk ook al bekend dat hij te zien zal zijn in Lazarus.

In een nieuw seizoen van Dance Dance Dance trakteren elf nieuwe BN’ers het publiek op spectaculaire dansmoves. Dat zijn naast Thomas Cammaert en Susan Visser: Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE!

Timor Steffens, Igone de Jongh en Jan Kooijman

Onder leiding van Wendy van Dijk en Jandino Asporaat dansen de koppels en het trio de sterren van de hemel met verrassende choreografieën op de allergrootste hits: van ABBA en Michael Jackson tot de meest actuele hits uit de Top 50. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is presentator en voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen.

Goede doel

De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel. Dit jaar zijn dat Meta Kids (Susan en Thomas), Het Vergeten Kind (Danny en Bo), Stichting Hulphond Nederland (Sharon en Géza), KWF Kankerbestrijding (Vinchenzo en Nochtli) en het Longfonds (OG3NE).

Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscènes aan bod komen. Alle dansers gaan voor dé perfecte choreo’s en de uiteindelijke winst!

SBS6

Hoe doorstaan de dansers de loodzware trainingen? Wie overtreft zichzelf keer op keer? En wie blijken uiteindelijk de allerbeste dansers en gaan er vandoor met de felbegeerde titel?  Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 27 september te zien bij SBS6 van 20.30 tot 22.30 uur.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2019 /