LEGO MASTERS Kerstspecial 2022 met deze deelnemers

Je kunt ook in 2022 kijken naar de LEGO MASTERS Kerstspecial, waarin bekende Nederlanders het in duo’s tegen elkaar opnemen. Jamai Loman presenteert deze show die vanavond – woensdag 28 december – om 20.30 uur te kijken is bij RTL4. Ontdek hier alles over de LEGO Masters Kerstspecial 2022, deelnemers en meer.

Zelf bouwen? Bezoek de LEGO shop!

LEGO MASTERS Kerstspecial 2022

In de LEGO Masters Kerstspecial nemen zes teams van BN’ers het tegen elkaar op. Wie van de duo’s lukt het om brickmaster Esmee Kuenen te overtuigen van hun bouwkunsten met LEGO? Jamai Loman presenteert ook deze special van het programma. Zowel Jamai Loman als brickmaster Esmee Kuenen zagen we in LEGO Masters seizoen 3; klik op de gekleurde tekst om er meer over te lezen.

Deelnemers Kerstspecial LEGO MASTERS 2022

De deelnemers aan de LEGO MASTERS Kerstspecial 2022 zijn: Barry Paf, Erik de Zwart, Jordy Huisman, Sander Huisman, Thomas Cammaert, Hugo Kennis, Marouane Meftah, Carré Albers, Jeangu Macrooy, Xillan Macrooy, Fenna Ramos en Kes van den Broek. Zij bouwen in duo’s met de LEGO. Waar je de bekende deelnemers van kent? We zetten de duo’s hieronder op een rijtje met wat meer uitleg.

Twee jaar geleden werd de LEGO MASTERS kerstspecial voor het eerst uitgezonden.

Duo’s LEGO Masters kerstspecial

  • Barry Paf en Erik de Zwart zijn beide radiopresentator. Je hoort Erik de Zwart op dit moment radio 5, waar hij vanaf 1 januari elke vrijdagavond Top 40 Hitdossier maakt. Barry Paf is te horen op Radio 100% NL.
  • Jordy en Sander Huisman zijn broers; ze vormen met Yuki Kempees Kris Kross Amsterdam (je zag ze recent nog bij het Kerst Muziekgala 2022). Sander en Jordy Huisman zijn de neefjes van presentator Henny Huisman.
  • Thomas Cammaert en Hugo Kennis ken je beide van tv. Vlaming Thomas Cammaert is (musical) acteur en presentator. Hugo Kennis is tv-kok. Over Thomas Cammaert hebben we op VlaamsKijken al regelmatig geschreven. Zo was hij dit jaar bijvoorbeeld Petrus in The Passion en presenteert hij Zin in morgen.
  • Marouane Meftah en Carré Albers ken je beide uit Mocro Maffia. Carré Albers is een jonge Nederlandse actrice, die je kunt kennen als Kelsey uit #Fitgirls, Jaylee uit Vakkenvullers en als Sephine uit De Slet van 6VWO. Je zag haar in Mocro Maffia Meltem. Marouane Meftah debuteerde in de mini-serie #Komtgoed. Daarnaast was hij te zien in Captain Nova, in Zina en in het vierde seizoen van Mocro Maffia. Op dit moment zie je hem in de bioscoop in de film De Tatta’s.
  • Jeangu en Xillan Macrooy zijn tweelingbroers. Jeangu Macrooy deed voor Nederland mee aan het Eurovisie songfestival. Xillan Macrooy – die ook zanger en muzikant is – stond met hem op het podium.
  • Fenna Ramos en Kes van den Broek zingen beide. Fenna Ramos is daarnaast ook presentatrice (het gezicht van Z@ppelin) en actrice. Je kent haar bijvoorbeeld uit de Misfit-reeks als Esmee. Maar ze deed ook mee aan Ron & Riet vertrekken niet en recent zag je haar in Kerst met de zandtovenaar. Kes van den Broek ken je dan weer van haar deelname aan The Voice of Holland.

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2022 /