De Verraders Halloween 2023 met deze deelnemers

De Verraders Halloween 2023 is vanaf vandaag – zaterdag 30 september 2023 – iedere week exclusief te kijken op Videoland. De eerste aflevering wordt als première wel op RTL4 uitgezonden. Om 23.05 uur zie je daar de eerste aflevering. Op Videoland staan zelfs de eerste twee uitzendingen al.

Wist je dat er nu ook een Verraders bordspel* is? Of kies je voor het Verraders kaartspel*? (Klik om het te ontdekken)

De Verraders Halloween 2023

In De Verraders Halloween zijn de missies en moorden intenser dan ooit. Dertien bekende Nederlanders gaan tot het uiterste om zoveel mogelijk zilver te winnen in dit bloedstollende, psychologische spel. Intense banden worden gesmeed en het gevoel van loyaliteit wordt flink op de proef gesteld. In deze spannende strijd is niets wat het lijkt en zullen de BN’ers een andere kant van zichzelf en elkaar ontdekken.

Ben je net als ik een liefhebber van De Verraders? Dan heb ik goed nieuws, want ook in België is op dit moment een seizoen aan de gang. Hier lees je alles over De Verraders seizoen 2 in België.

Deelnemers De Verraders Halloween 2023

Onder leiding van presentator Frank Evenblij stappen Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Koreman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens dit jaar in het avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Het tweede seizoen is bloederiger dan ooit: gevaarlijke missies, verleidelijke vallen en geheimzinnige bondjes. 

Deelnemers ken je van…

Ben je nieuwsgierig naar waar je de deelnemers van het tweede Halloween seizoen van De Verraders van kent? We zetten ze voor je op een rijtje:

 • Monica Geuze presenteerde De Bachelorette, maar ze presenteert ook Temptation Island.
 • Katja Schuurman zag je vorig jaar nog als presentatrice van Goed Fout. Maar Vlaamse kijkers kunnen Katja Schuurman ook kennen van De Battle, waarin ze het met Najib Amhali opnam tegen James Cooke en Gert Verhulst. In 1994 leerde heel Nederland haar kennen als Jessica Harmsen in Goede tijden, slechte tijden. Ze maakte ook deel uit van het trio Linda, Roos en Jessica. Daarna speelde ze nog heel verschillende rollen in Nederlandse tv-series en films.
 • Fajah Lourens brak door als actrice* in Goede Tijdens Slechte Tijden, maar je kent haar nu van haar Killerbody-Lifestyle. Haar boeken zijn zelfs vertaald in het Engels, Frans en Duits. Je zag haar ook in het programma Fitness Diaries.
 • Guido Weijers* is cabaretier. Hij verzorgt bijvoorbeeld eindejaarsconferences.
 • Jayjay Boske was professioneel rugbyspeler; nu is hij presentator, YouTuber en speelde hij een belangrijke rol – als voormalig manager – in de documentaire over Famke Louise. Maar hij is inmiddels ook presentator en succesvol YouTuber.
 • Bente Fokkens is zangeres en actrice. Ze speelde mee in Locked Out, De 12 van Schouwendam en Soof: een nieuw begin. Recent zag je haar in Kerst met de zandtovenaar 2022.
 • Bertie Steur is bekend geworden als deelneemster aan Boer Zoekt Vrouw. Samen met Yvon Jaspers maakte ze Onze boerderij in Europa. Maar je kent haar ook uit Expeditie Robinson.
 • André Dongelmans  is acteur; je zag hem onder andere in Dirty Lines en Deep Shit, maar je kent hem bijvoorbeeld ook als Kenneth uit De Luizenmoeder. We gaan hem verder zien in Happy Single, Only You, Rundfunk: Duco & Roy en En Nu Ben Ik Verliefd. Daarnaast is hij tv- en filmdeskundige bij RTL Boulevard. Hij was teamcaptain in Freeks Saturday Night Safari.
 • Eva Koreman  is radio-dj (je kunt haar kennen van 3FM en 3 voor 12). Ze deed eerder mee aan Expeditie Robinson.
 • Samuel Sekyere oftewel Bokoesam is een Nederlandse rapper.
 • Pepijn Lanen ken je van De Jeugd van Tegenwoordig (Faberyaya), maar hij is ook schrijver* en en je kent hem van de podcast Gothrecht.
 • Tim den Besten  is presentator, programmamaker en schrijver. Hij was te zien in onder andere  Knaldrang, Tims tent, De outsiders, 100 dagen voor de klas, 100 dagen in je hoofd en in de VPRO Jeugdseries Beestieboys en Kwartier van het dier. Recent maakte hij Timmyland.
 • Rob Goossens is columnist, tv-kenner en vaak te gast bij RTL Boulevard. Je ziet hem ook als gast in Het jaar van.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 september 2023 /