Expeditie Robinson 2023: dit zijn deelnemers seizoen 25

Expeditie Robinson is in 2023 toe aan seizoen 25! Deze jubileum editie gaat is zaterdag 2 september gestart. Vanaf dan is het programma iedere zondagavond om 20.00 uur te kijken. Ontdek hier alles over Expeditie Robinson seizoen 25 (2023): deelnemers en meer!

Expeditie Robinson 2023

Op zaterdag 2 september 2023 barst de últieme survivalstrijd weer los met voor het eerst een heel weekend vol Expeditie Robinson. Voor de 25e keer zijn twintig kersverse deelnemers – samen met presentatoren Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers – afgereisd naar Maleisië.

Deelnemers Expeditie Robinson 2023

De deelnemers aan Expeditie Robinson 2023 zijn Hassan Slaby, Guido Spek, Eva Simons, Jochen Otten, Krista Arriëns, Radmilo Soda, Iris Enthoven, Mark Baanders, Floris Göbel, Iris van Lunenburg, Irene van de Laar, Roberta Pagnier, Willem Voogd, Jaimie Vaes, Maxim Froger, Roosmarijn Wind, Chelsey Weimar, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester. Daar zitten voor ons een hoop bekende namen bij, maar ook een hoop onbekende. Tijd dus om ze allemaal op een rijtje te zetten.

Expeditie Robinson seizoen 25 deelnemers

 1. Hassan Slaby  leerden we kennen in Spangas, maar je zag hem bijvoorbeeld ook als Bouzian in Papadag. Maar hij speelde ook in AAPNOOD en niet te vergeten GTST.
 2. Guido haalde de finaleweek van De Slimste Mens (winter 2022-2023). En hij deed mee aan Hunted VIPS 2023 (net als die andere Expeditie Robinson 2023 deelnemer Mark Baanders) Hij is acteur – zo zag je hem jaren in Goede tijden, slechte tijden – maar ook zanger.
 3. Eva Simons leerden we kennen in Popstars The Rivals; ze zat in de band Raffish maar ging daarna solo. Ze deed ook mee aan De Alleskunner VIPS Kerstspecial.
 4. Jochen Otten is cabaretier en acteur. Je kent hem onder andere van de Sluipschutters.
 5. Krista Arriëns ken je van de Sekszusjes en First Dates Valentijn 2023.
 6. Radmilo Soda is personal trainer en lifestyle coach. Hij heeft meegewerkt aan verschillende programma’s rondom gezondheid en afvallen.
 7. Iris Enthoven is presentatrice; je kunt haar kennen van YouTube. In 2019 en 2020 was ze te zien in de serie Roadtrippers van StukTV. Ze zat in het team met JayJay en Jessie. Vorig jaar maakte ze indruk in Kamp van Koningsbrugge Special Edition.
 8. Mark Baanders is journalist, programmamaker en presentator. Hij werkt voor omroep PowNed en zijn bijnaam is Slijptol. Je zag hem in De Slimste Mens 2022 en in Hunted VIPS 2023.
 9. Floris Göbel is natuur- en dierenexpert. Hij presenteert Dierenpraat TV.
 10. Iris van Lunenburg is presentatrice en columniste. Je kunt haar kennen als deskundige bij Shownieuws.
 11. Irene van de Laar is voormalig Miss Universe Nederland, model en presentatrice. Eerder zag je haar in De Verraders en bij First Dates)
 12. Roberta Pagnier is tv-kok. We leerden haar kennen bij De M`akkelijke Maaltijd op 24Kitchen. Ze heeft ook tal van kookboeken geschreven.
 13. Willem Voogd ken je bijvoorbeeld als Mees Kees, maar met Pieter Hulst maakte hij ook De proefkeuken. Verder zagen we hem in de hoofdrol in Odds, maar ook in Project Orpheus, Zwarte tulp en Spangas.
 14. Jaimie Vaes is styliste en presentatrice, maar vooral bekend als de ex van Lil’ Kleine.
 15. Maxim Froger is de zoon van René Froger en Natasja. Hij is eveneens zanger en won de eerste editie van De Alleskunner VIPS.
 16. Roosmarijn Wind zag je als Trisha in De Tatta’s. Je kunt deze actrice ook kennen als Luna uit Spangas.
 17. Chelsey Weimar is model. Ze heeft een relatie met de zoon van Linda de Mol, Julian Vahle.
 18. Ilse Paulis is een voormalig topsportster; ze roeide op hoog niveau. Ze won verschillende medailles op EK’s en WK’s en behaalde zelfs brons (Tokio 2020) en goud (Rio de Janeiro 2016) op de Olympische Spelen in de lichte dubbel-twee.
 19. Armand Rosbak is acteur. Je kunt hem kennen uit Moedermaffia, Spangas en De slet van 6vwo. Hij speelde de rol van Willem Bloem in de internationale serie The Serpent.
 20. Frits Wester is journalist en parlementair verslaggever voor RTL Nieuws.

* Klik je op de naam van de deelnemer (als deze gekleurd is), dan ontdek je nog meer over deze kandidaat.

Expeditie Robinson seizoen 25

Voor de 25e keer kunnen we ons verheugen op een episch avontuur, waarin de grenzen van overleving, spel en strategie opnieuw worden verlegd. In de betoverende wildernis van Maleisië gaan de twintig deelnemers aan Expeditie Robinson seizoen 25 (2023) het ultieme survival-avontuur aan: overleven op een afgelegen eiland, geconfronteerd worden met genadeloze proeven en meedogenloze eliminaties doorstaan. Het jubileumseizoen belooft opnieuw meeslepend te worden, met al op dag één een grote wending die meteen de toon zet voor de rest van het seizoen… Wie triomfeert en wint de titel Robinson 2023 in het 25ste seizoen?

Expeditie Robinson kijken

Je kijkt Expeditie Robinson bij RTL4 en Videoland. De eerste aflevering op zaterdag 2 september, maar daarna is het iedere zondag. Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: Shotbysud

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2023 /