Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 kijken

Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 is dit jaar te kijken bij RTL4 en Videoland. Het is alweer de elfde keer dat de Brabantse cabaretier Guido Weijers het jaar afsluit op tv. Dat doet hij dit jaar vanuit Theater De Maagd in Bergen op Zoom. Je kunt Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 kijken om 20.00 uur bij RTL4.

Liefhebber van oudejaarsconferences? Dan kun je vanavond ook kijken naar shows van Claudia de Breij en Kamal Kharmach. Vlaamse kijkers kunnen op Streamz daarnaast de show van Jade Mintjens zien.

Guido Weijers: De Oudejaarsconference

Guido Weijers vertelt over De Oudejaarsconference 2022 het volgende. “Er is dit jaar weer zoveel ellende dat ik heb besloten dat we wel een lach kunnen gebruiken. Op oudejaarsavond bij RTL 4 zal er een geweldige show te zien zijn.” Daarna zal de cabaretier een jaar niet te zien zijn; hij heeft eerder deze week bij Koffietijd vertelt dat hij meer in het nu wil leven. “Voor je het weet zit je agenda helemaal vol met dingen die andere mensen hebben bedacht. Zo leef ik de afgelopen twee jaar al, daar moet ik even vanaf.”

Record Oudejaarsconferences

Guido Weijers bezit het record aantal oudejaarsconferences. Geen enkele cabaretier doet hem dat tot nu toe na. Over dat record zegt Guido Weijers. “Het is een eer dat ik al zo vaak het jaar op TV heb mogen afsluiten. Zo’n record doet je ook terugblikken. Kunnen grappen uit m’n vorige shows niet meer of zijn ze juist extra actueel? Het zijn spannende tijden. Daardoor is een avond lachen bevrijdender dan ooit.”

Humor van Guido Weijers

Peter van der Vorst, directeur content RTL, vertelt het volgende over De Oudejaarsconference 2022: “Guido is niet voor niets recordhouder met de meeste oudejaarsconferences op TV.  Hij weet de Nederlandse kijker altijd weer te verrassen met zijn originele inzichten over de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar. 2022 wordt gekenmerkt door crisis en polarisatie op allerlei vlakken. Daarom is het misschien wel belangrijker dan ooit dat op 31 december de druk even van de ketel gaat. De humor van Guido gaat ons daar zéker bij helpen.”

Theater De Maagd

De Oudejaarsconference 2022 van Guido Weijers komt vanuit Theater De Maagd in Bergen op Zoom. Een prachtige oude kerk, omgebouwd tot theater. “Ik heb er al tweemaal eerder andere shows opgenomen en dat was steeds echt een feest”, aldus Guido Weijers.

Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 kijken

Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 is op 31 december om 20.00 uur bij RTL 4 te kijken. Het is een productie van Loens Media BV. De Oudejaarsconference van Guido Weijers zal vervolgens op Videoland terug te kijken zijn. Videoland is in België te kijken (maar eenvoudig is dat niet), klik op de link voor de uitleg. Liefhebbers van oudejaarsconferences? Dan kun je op Videoland ook die van vorig jaar van Najib Amhali en Peter Pannenkoek terugkijken op Videoland.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /