Gert Verhulst, James Cooke, Katja Schuurman en Najib Amhali in De Battle

Gert Verhulst, James Cooke, Katja Schuurman en Najib Amhali in De Battle. Dit programma wordt gepresenteerd door Peter Van de Veire en Lieke van Lexmond. Deze show zal zowel in Nederland als Vlaanderen worden uitgezonden. In Nederland bij RTL 4 en in Vlaanderen bij VIER.

De Battle

Al sinds januari zijn Gert Verhulst, James Cooke, Katja Schuurman en Najib Amhali hun lichaam en geest intensief aan het trainen om verschillende spectaculaire en aartsmoeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen in De Battle. In deze unieke en grootse studioshow – mét livepubliek – wordt het duo volledig uit hun comfortzone gehaald. Het Studio 100 Pop-UP Theater in Puurs is iedere aflevering uitverkocht!

Peter Van de Veire presenteert De Battle met Gert Verhulst en James Cooke op VIER

Uitdagingen

Bekende Vlamingen en bekende Nederlanders zorgen voor de uitdagingen. Van acrobatische stunts met een trapeze op extreme hoogtes tot next level hersentraining. Ze doen het allemaal. Ze gaan de spannende strijd aan met hun Nederlandse/Vlaamse, met de uitdaging en vooral met zichzelf. Wat is de kans dat ze ook effectief slagen in hun opdrachten? Wat dat betreft, lijkt het qua type programma wel wat op Beat VTM, waar VTM dit najaar mee uitpakt. Daar nemen de Bekende Vlamingen het niet op tegen Bekende Nederlanders – zoals bij De Battle – maar juist tegen Onbekende Vlamingen.

Peter Van de Veire

De presentator van de splinternieuwe VIER-show is niemand minder dan MNM-dj en De Slimste Mens Ter Wereld Peter Van de Veire. Dit doet hij samen met Lieke van Lexmond. Zij zorgen dat de studioshow in goede banen wordt geleid en letten er op dat alles eerlijk verloopt tijdens het uitvoeren van de opdrachten.

Gert Verhulst, Peter Van de Veire en James Cooke in De Battle

Avondvullende show

Peter Van de Veire zei daar – toen dit nieuws bekend werd eind mei – al over: “Ik ben enorm enthousiast. Een grote avondvullende show presenteren bij VIER met twee ‘sjarels’ als Gert en James zal zeker een uitdaging zijn, maar we hebben wel al één ding gemeen: er is bij iedereen een hoek af. Ik moet objectief zijn, maar ik zal hen toch zo neutraal mogelijk proberen aan te moedigen. En indien nodig zal ik mijn schouders aanbieden om hen te troosten na een pijnlijke val.”

Voor als je Peter Van de Veire niet kent

Peter is gepokt en gemazeld in de Vlaamse showbizzwereld. Zo is hij al 20 jaar te horen op de radio en lanceerde hij onder andere Music For Life waarvoor hij zich een week lang liet opsluiten in het Glazen Huis. Op dit moment presenteert hij de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow bij MNM en is hij steeds één van de gezichten van Marathonradio. Ook op gebied van televisie heeft Peter al enorm veel waters doorzwommen: hij begon op Ketnet met de voorloper van Karrewiet en presenteerde daarna tal van grote (live)shows op één zoals de MIA’s, Peter Live, Vrienden Van de Veire, Sing That Song, Eurosong, Pop up Live, MV Van Het Jaar en Steracteur Sterartiest.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 augustus 2019 /