Waku Waku met Sosha Duysker weer op tv te kijken

Heb je genoten van de terugkeer van Waku Waku met de nieuwe presentatrice Sosha Duysker? Goed nieuws: vanaf maandag 25 september 2023 kun je dagelijks om 18.25 uur kijken naar een nieuwe aflevering van Waku Waku bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Tal van bekende Nederlanders schuiven weer aan en beproeven hun geluk als deelnemers aan Waku Waku 2023.

Waku Waku

Kan een nijlpaard lachen? Eet een drachtig paard graag appeltaart? De familiespelshow Waku Waku van KRO-NCRV geeft het antwoord! Met deze zinnige en onzinnige weetjes wil KRO-NCRV de liefde en kennis voor de natuur vergroten bij jong en oud. Dat daarvoor de welbekende dieren- en natuurquiz in een gloednieuw jasje terug op tv kwam, is natuurlijk niet gek. De show was al razend populair. In combinatie met het feit dat grappige dierenfilmpjes en boeiende dierenweetjes een hit zijn op social media, maakt dit Waku Waku van alle tijden.

Sosha Duysker

Sosha Duysker is als presentator bij KRO-NCRV ook te zien in Keuringdienst van waarde, Zin in morgen en op dit moment zie je haar tevens wekelijks in Restaurant van de toekomst. Maar denk ook aan Stereotypisch.

Deelnemers Waku Waku 2023

Ook dit jaar testen de bekende Nederlanders hun dierenkennis om zo aapjes te verdienen met de juiste antwoorden. Bekende Nederlanders die dit seizoen onder andere meespelen zijn Bracha van Doesburgh, Roy Donders, Tina de Bruin, Giel de Winter, Juvat Westendorp, Nicolette Kluijver, Steven Kazàn, Stefania en Joshua Nolet. Na zeven weken wordt duidelijk welke vier BN’ers alles weten van het dierenrijk en terugkeren in de finaleweek van Waku Waku. 

Die Waku Waku deelnemers daar hebben we de afgelopen tijd op VlaamsKijken ook overgeschreven. Tijd dus voor een kort overzichtje:

Waku Waku aapje winnen

Wil jij nu ook zo’n aapje winnen, dan kan dit voortaan ook als kijker. Dit seizoen kan er via de NPO Zapp-app thuis worden meegespeeld met ‘de vraag van de dag’. De dagwinnaar krijgt vervolgens een echt Waku Waku-aapje thuisgestuurd.

Terugkijken

Waku Waku is dagelijks om 18.25 uur te kijken bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Je kunt het programma ook terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Ook seizoen 1 is daar volledig te vinden. Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je naar NPO Start gaat.

Foto: KRO – NCRV – Annemieke van der Togt

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 september 2023 /