Seizoen 2 Het Jachtseizoen (2022, SBS6) mét deze deelnemers

Waar in België het tweede seizoen van Het Jachtseizoen net op tv is. Kun je in de zomer van 2023 in Nederland Het Jachtseizoen in de herhaling op tv te kijken. Zo ook de aflevering Viktor en Gert Verhulst (die zie je op vrijdag 1 september 2023 om 20.30 uur). Voor de liefhebbers van De Verhulstjes hebben we goed nieuws: seizoen 5 komt eraan! Wist je dat je de afleveringen van Het Jachtseizoen, zowel in Nederland als België kunt kijken via Amazon Prime Video.

Onderstaande het oorspronkelijke bericht dat ik schreef toen het programma op 4 juni 2022 van start ging.

Je kunt sinds zaterdag 4 juni 2022 kijken naar Het Jachtseizoen seizoen 2 op SBS6. Op zaterdag 9 juli 2022 zagen we Gert Verhulst en Viktor Verhulst in Het Jachtseizoen. De afleveringen zijn om 20.00 uur te kijken op SBS6, een uurtje later op Kijk.nl en iedere zondagochtend staan ze om 09.00 uur ook op Amazon Prime Video*. Ontdek hier meer over de deelnemers seizoen 2 van Het Jachtseizoen op tv. Wil je deze reeks vanuit België kijken, lees dan ook snel verder.

Kijken op Prime

Nog Prime Video geen lid, verzilver dan je 30 gratis dagen én kijk naar Het Jachtseizoen met tal van bekende Nederlanders én in het tweede seizoen dus zelfs twee bekende Vlamingen in persoon van Viktor en Gert Verhulst. Ontdek snel wie de Jachtseizoen-deelnemers in 2022 zijn.

Het Jachtseizoen seizoen 2 (tv-editie)

De mannen van StukTV zetten opnieuw de achtervolging in – dit keer niet op YouTube, maar voor het tweede seizoen op SBS6, Kijk.nl en Prime Video. In deze speciaal voor de tv geproduceerde editie van Het Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt (die je nog kent van De Bachelor) en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? In het tweede seizoen zien we zelfs een ‘internationaal duo’: Gert Verhulst en Viktor Verhulst gaan de strijd aan.

Wist je dat er ook een bordspel van Het Jachtseizoen is?

Jachtseizoen SBS6 en Prime

In elke aflevering gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen, genoeg om niet gepakt te worden?

Jachtseizoen deelnemers 2022

Ben je ook zo benieuwd wie de deelnemers aan Jachtseizoen 2022 op SBS6 zijn? In de eerste aflevering hijst liefdeskoppel Olcay Gulsen en Ruud de Wild zich in de oranje boevenpakken. Peter Gillis en Rob Geuz halen in de tweede aflevering alles uit de kast om de mannen van StukTV het lastig te maken. Tijdens hun vlucht maken ze er een feestje van en proberen ze, uiteraard, zoveel mogelijk in stijl te rijden. Maxime en Montana Meiland zien we in de derde aflevering. De Meilandjes zijn natuurlijk razend populair in zowel Nederland als België; gaat dat ze helpen? In de vierde aflevering zien we of Davy Klaassen en Daley Blind net zo goed kunnen vluchten als voetballen. De heren van StukTV nemen het in aflevering 5 op tegen Sander Lantinga en Jan Versteegh.

Gert Verhulst en Viktor Verhulst in Het Jachtseizoen

Daarna is het tijd voor Gert Verhulst en zijn zoon Viktor Verhulst. Gert Verhulst en zijn zoon Viktor Verhulst zien we in de zesde aflevering van Het Jachtseizoen (zaterdag 9 juli). Andere deelnemers aan Jachtseizoen 2022 zijn Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk en tot slot Kjeld Nuis en Ireen Wüst.

Jachtseizoen 2022 deelnemers:

  • Olcay Gulsen en Ruud de Wild – zag je bijvoorbeeld samen in Diagnose De Wild.
  • Peter Gillis en Rob Geus – een bijzondere combinatie… Peter Gillis is op dit moment ook weer te zien in een nieuw seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa.
  • Maxime en Montana Meiland – kennen we van Chateau Meiland, waar nu een nieuw seizoen van volgt. Maxime Meiland is in België op dit moment nog te zien in De Meilandjes Zonder Centen (Chateau bijstand).
  • Davy Klaassen en Daley Blind: zijn voetballers, die samen bij Ajax voetballen.
  • Sander Lantinga en Jan Versteegh zijn inmiddels collega’s bij SBS6.
  • Gert en Viktor Verhulst zijn niet alleen in Vlaanderen ontzettend populair dankzij De Verhulstjes; ze scoren ook in Nederland. Viktor Verhulst presenteert deze zomer daarnaast een nieuw seizoen van Love Island.
  • Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk – zijn beide actief op tv in de sport (voetbal). Anouk Hoogendijk was recent nog te zien in Celebrity Apprentice (net als Rob Geus).
  • Kjeld Nuis en Ireen Wüst: kennen we als schaatsers, waarbij Ireen Wüst recent afscheid heeft genomen van de sport.

Jachtseizoen in België kijken (met Gert en Viktor Verhulst)

De heren van StukTV hebben ook in België de nodige fans. Alleen kunnen zij SBS6 niet ontvangen en is Amazon Prime Video daar ook nog niet zo bekend. Toch is er een mogelijkheid voor de snelle kijkers. Je kunt de afleveringen namelijk ook een week op Kijk.nl. Rond 21.00 uur staat de uitzending online. Vanuit Nederland hoef je dan maar te klikken en de video begint af te spelen, maar vanuit België is er net ietsje meer voor nodig. Zorg namelijk voor een VPN Verbinding die je op Nederland kunt zetten. Ik gebruik zelf die van VPN Nederland. Op die manier kun je Het Jachtseizoen gewoon in België kijken. Wil je alle afleveringen in één keer terugkijken (of heb je er één gemist), dan is dit alleen mogelijk via Prime Video.

Volg je mij al op Instagram, daar sta ik ook stil bij de Belgische editie van Het Jachtseizoen, die door VTM recent is aangekondigd. Zullen Viktor Verhulst en Gert Verhulst ook meedoen aan Het Jachtseizoen in België?

Amazon Prime Video

Het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen is niet alleen op zaterdagavond om 20.00 uur bij SBS6 te kijken en een uurtje later op Kijk.nl. Nee, de show is ook te zien op Amazon Prime Video. Iedere zondagochtend verschijnt de aflevering daar om 09.00 uur online. Ideaal voor iedereen die zijn tv-abonnement eruit heeft gedaan, omdat-ie alleen nog naar streamingdiensten kijkt. Voor de prijs hoef je het sowieso niet te laten. Amazone Prime Video heb je de eerste 30 dagen gratis, daarna betaal je 2,99 per maand. Betaal je via GooglePlay of iTunes dan betaal je 5,99 euro per maand. Daarnaast kun je je ook abonneren op Video Channels , waarvan verschillende ook leuke kennismakingsacties hebben. En laten we de Prime Day en andere voordelen niet vergeten.

Foto: Wessel de Groot

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 september 2023 /