Hunted VIPS 2023: deze deelnemers in cast nieuw seizoen

Hunted VIPS 2023 deelnemers proberen weer uit handen te blijven van de speurders. Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS 2023 is te kijken sinds maandag 13 februari 2023 om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO3. Op maandag 20 maart wordt aansluitend, om 21.15 uur After the Hunt uitgezonden. Maak hier uitgebreid kennis met de Hunted VIPS 2023 deelnemers die we spotten in de cast, dat zijn Sjoerd van Ramshorst, Jeroen Stomphorst, Mark Baanders, Niels Oosthoek, Sandra Ysbrandy, Sylvana IJsselmuiden, Dilan Yurdakul, Guido Spek, Famke Louise en Denzel Slager.

Hunted VIPS 2023

Vijf duo’s van bekende Nederlanders slaan op de vlucht en proberen uit handen te blijven van het opsporingsteam. Is het een nadeel dat iedereen weet wie je bent? Maakt dat het extra moeilijk om onder de radar te blijven? Of is het juist een voordeel? Lukt het de duo’s om het opsporingsteam te slim af te zijn? Pieter Jan Hagens is de voice-over van Hunted VIPS 2023.

Hunted VIPS 2023 deelnemers

De duo’s die deelnemen aan Hunted VIPS 2023 zijn:

 • Studio Sport-presentatoren Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst.
 • Mark Baanders van PowNed en Youtuber Niels Oosthoek, die samen Onrecht! maakten.
 • TV-kok Sandra Ysbrandy en presentatrice Sylvana IJsselmuiden, die elkaar kennen van Expeditie Robinson.
 • Voormalig GTST-collega’s Dilan Yurdakul en Guido Spek.
 • Rapper Famke Louise met haar vriend Denzel Slager.

Hunters

Deze vijf duo’s moeten uit handen zien te blijven van alle specialisten op het hoofdkwartier. Dit team staat onder leiding van oud chef van de recherche Sander Schaepman, maar we zien ook Marcel van de Ven als operationeel leider. Verder is er op het hoofdkwartier van Hunted een rol weggelegd voor Selmar Smit, Jeroen de Rijke, Denise Laan, Angelique Fierens, Lucia Schwering, Martijn Hoogesteger, Tijme Gommers, Sally Leito en Dusty Heijstek.

Marcel van de Ven schreef het boek: De Kooi – Een undercoveragent over het best bewaarde geheim van de Nederlandse politie.

Hunters

De Hunters die in Hunted VIPS 2023 jagen op de bekende deelnemers zijn, zoals in het voorgaande seizoen: Michael Kortekaas en Bo van Bodegraven-Smit, Tommy Schraven en Dennis Peters en tot slot Thijs Wattimena en Renaldo Ishaak.

Maar even terug naar de Hunted VIPS 2023 deelnemers:

Deelnemers Hunted VIPS 2023 ken je van…

 • Sjoerd van Ramshorst ken je van Studio Sport, maar wist je dat hij ook heeft meegedaan aan De Gevaarlijkste Wegen?
 • Jeroen Stomphorst was – net als Mark Baanders – afgelopen zomer te zien in De Slimste Mens. Hij is presentator bij Studio Sport.
 • Mark Baanders is journalist, programmamaker en presentator. Hij werkt voor omroep PowNed en zijn bijnaam is Slijptol. Je zag hem deze zomer in De Slimste Mens 2022?
 • Niels Oosthoek ken je van de Gierige Gasten, maar wist je dat hij ook acteur is?
 • Sandra Ysbrandy is tv-kok; ze begon bij Het Familiediner en was jarenlang te zien bij Carlo & Irene: Life4You. Sinds 2017 zie je haar bij Kook mee met MAX. Ze bracht verschillende kookboeken uit. We leerden haar op een andere manier kennen in Expeditie Robinson 2021, waar ze Sylvana IJsselmuiden leerde kennen.
 • Sylvana IJsselmuiden werd in 2020 door FHM uitgeroepen tot de Mooiste Vrouw van Nederland. Ze is bekend als model en speelde een aantal rolletjes. Je zag haar niet alleen in Expeditie Robinson 2021, maar ook in De Alleskunner VIPS Kerstspecial.
 • Dilan Yurdakul zag je recent in Sleepers, Good Bad Girl en Bonnie & Clyde (de serie die ze zelf bedacht). We leerden haar kennen als actrice in Goede tijdens, slechte tijden.
 • Guido Spek zag je recent nog in de finaleweek van De Slimste Mens (winter 2022-2023). Hij is acteur – zo zag je hem jaren in Goede tijden, slechte tijden – maar ook zanger.
 • Famke Louise doet mee met haar vriend Denzel Slager – met wie ze een kindje heeft. De twee zag je samen in de realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. Maar je kent de zangeres / rapper natuurlijk ook van eerdere documentaires als Famke Next en uit Fitness Diaries.
 • Denzel Slager zag je recent in Special Forces VIPS. We leerden hem kennen in het eerste seizoen van Love Island. Hij had een aantal maanden een relatie met mede-kandidate Aleksandra, met wie hij daar een match vormde. Denzel Slager is voormalig profvoetballer.

Wist je dat er in België nu ook een seizoen wordt gemaakt van Special Forces VIPS? Special Forces : Wie Durft Wint.

After the Hunt

Op maandag 20 maart om 21.15 uur wordt er na de grote finale van Hunted VIPS ook nog After the Hunt uitgezonden. Famke Louise en Denzel Slagter, Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst, Niels Oosthoek en Mark Baanders, Sandra Ysbrandy en Sylvana IJsselmuiden en Guido Spek en Dilan Yurdakul kijken met het opsporingsteam terug op Hunted VIPS 2023. Wat waren hun hoogte- en dieptepunten? Daarbij geven ze uitleg over de keuzes die ze hebben gemaakt of hadden moeten maken. Is hun vlucht gegaan zoals ze verwacht hadden?

Hunted te kijken als Klopjacht in België

Wist je dat het programma Hunted een remake heeft gekregen in België; daar heet het programma Klopjacht en kun je het kijken op Play4. Er zijn inmiddels twee seizoenen gemaakt. In 2023 kun je Klopjacht seizoen 3 verwachten. Wil je dit niet missen, volg ons dan via onderstaande social media. Benieuwd of er dan ook weer een Klopjacht celebs komt. Klopjacht seizoen 1, seizoen 2 en de VIPS-editie zijn op GoPlay terug te kijken. Wil je in Nederland GoPlay kijken, dan is dat ook mogelijk met een VPN Verbinding.

Hunted / Klopjacht kijken

Hunted VIPS 2023 is iedere maandag om 20.25 uur te kijken bij AVROTROS op NPO3. Kijk de afleveringen terug via NPO Start of NPO Plus. Wist je dat je vanuit België naar alle seizoenen van Hunted kunt kijken? Zorg voor een VPN Verbinding, zet deze op Nederland en ga dan naar de website van NPO Start. Dan ontdek je er verschillende seizoenen. Eerder schreven wij bijvoorbeeld over Hunted into the wil, Hunted VIPS 2022 en het eerste seizoen van Hunted VIPS. Deze zijn ook allemaal terug te kijken op NPO Start.

Foto’s AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 maart 2023 /