First Dates Valentijn Special: deelnemers bekende Nederlanders

Je kunt vanavond – dinsdag 14 februari – om 19.25 uur bij BNNVARA op NPO3 kijken naar First Dates Valentijn Special mét verschillende bekende Nederlanders als deelnemer. Fabiola Volkers, Jeffrey Wammes, Krista Arriëns, Hans de Booij en Sylvia van Mierlo zijn de First Dates Valentijn Special deelnemers in 2023. Ontdek hier alles over hun dates en waar je de First Dates Valentijn deelnemers van kent.

First Dates Valentijn Special deelnemers 2023

In de First Dates Valentijn Special stellen bekende Nederlanders zich ervoor open om de liefde van hun leven te vinden. De deelnemers zijn Fabiola Volkers, Jeffrey Wammes, Krista Arriëns, Hans de Booij en Sylvia van Mierlo. Waar je ze van kent, zetten we hier op een rijtje:

  • Fabiola Volkers is op dit moment te zien in Echte Meisjes In De Jungle.
  • Jeffrey Wammes is voormalig topsporter. De turner zagen we al eerder in een datingshow op tv, namelijk in Adam Zkt. Eva VIPS, waarin hij naakt op zoek ging naar de liefde. Recent zag je hem in De Alleskunner VIPS 2021. Zijn zus Gabriëlla zag je in de documentaire De gouden lichting.
  • Krista Arriëns ken je van de Sekszusjes.
  • Hans de Booij is de zanger van onder andere Ik Hou Van Alle Vrouwen.
  • Sylvia van Mierlo ken je uit Married at First Sight (de reeks die nu ook weer op tv is; lees alles over MAFS 2023).

First Dates Valentijn 2023

Maître Denice, barman Victor en de rest van het liefdesteam staan te popelen om de dates tot in de puntjes te verzorgen. Schiet Cupido raak en is het liefde op het eerste gezicht? Of verloopt de date minder succesvol?

Fabiola Volkers

Realityster Fabiola Volkers heeft nog nooit Valentijnsdag gevierd en is bang dat ze met een fan op date moet. Ze vraagt zich af of ze een fles Chardonnay nodig heeft om erdoorheen te komen. Haar date Yoachim moest even slikken toen hij haar zag, omdat hij haar kent van OnlyFans. Gelukkig is hij bereid om zijn vooroordeel op zij te zetten en haar te leren kennen.  

Jeffrey Wammes

Na een aantal teleurstellingen in de liefde gaat topsporter Jeffrey Wammes er nu vol voor in het First Dates restaurant. Wachtend aan de bar vraagt hij zich al snel af of zijn date nog op komt dagen. Gelukkig wordt er volop geflirt zodra zijn date Marchiel er is. Hij heeft alleen geen idee dat er een Olympiër tegenover hem zit.

Krista Arriëns

Bij presentatrice Krista Arriëns wordt er ook volop geflirt aan tafel. Haar date Frank maakt haar zo aan het giechelen dat ze vergeet dat ze in een tv-programma zit. Willen ze elkaar nog een keer zien?

Hans de Booij  

Zanger Hans de Booij heeft na zijn hit Ik Hou Van Alle Vrouwen geen succes meer in de liefde gehad. Hij gelooft er zelfs niet meer in. Kan zijn date Irma daar verandering in brengen? Er is een leuke klik tussen beiden, het duurt alleen praktisch de hele date voordat Irma doorheeft dat de zanger van de hit Annabel tegenover haar zit. 

Sylvia van Mierlo

Realityster Sylvia van Mierlo had één keer eerder een blind date en die had meteen grote gevolgen in Married at First Sight. Nu heeft ze al haar hoop gevestigd op het First Dates restaurant. Is haar date Michiel de ware?  

First Dates Valentijn Special kijken

De First Dates Valentijn Special is dinsdag 14 februari om 19.25 uur te kijken bij BNNVARA op NPO 3.  Daarnaast kun je de afleveringen terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Wist je dat er eerder ook al specials van First Dates waren met bekende Nederlanders? Deze bekende Nederlanders gingen eerder op zoek naar de liefde in First Dates: Valentijnsspecial 2022, Valentijnsspecial 2021 en editie First Dates met BN’ers.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 februari 2023 /