Karen Damen De Musical bij James Cooke

De tweede aflevering van James De Musical seizoen 2 staat in het teken van actrice, zangeres en presentatrice Karen Damen. Je kunt Karen Damen De Musical vanavond – donderdag 29 juni 2023 – om 21.00 uur in herhaling kijken bij Play4 en GoPlay. Ontdek hier alles over de aflevering.

Wist je dat James De Musical seizoen 3 er ook aan komt! Klik en je ontdekt meteen alles over de gasten van seizoen 3.

Karen Damen De Musical

De lente van 1986. Op haar communiefeest krijgt een jonge Karen Damen* een hoofdtelefoon en een radio-cassettespeler cadeau. En alsof toeval niet bestaat wint Sandra Kim die avond ook het Eurovisiesongfestival met J’aime la vie. Dat een plus een niet zomaar twee, maar K3 zou worden stond toen al in de sterren geschreven. Dat de drie meisjes zo een aardverschuiving zouden veroorzaken met oneindig veel hits, films, sitcoms, musicals en vooral vele fans ook niet. 

Verdrietige en moeilijke momenten

De successen volgen elkaar op, maar er is ook altijd een keerzijde aan de medaille. ​Karen Damen verliest op korte tijd haar liefste moeke en haar ongeboren baby en durft ook te tonen dat niet alles steeds Perfect loopt achter de schermen. Maar doorheen alle ups en downs heeft ze de harten van Vlaanderen gestolen door vooral – overal en altijd- zichzelf te blijven. ​

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 15 december 2022; we hebben het 29 juni 2023 bijgewerkt, omdat de aflevering in herhaling te kijken is. Maar dit onderstaande tekst schreven we al eerder. Zo weet je meteen meer over de musical en hoe je James de Musical terugkijken kunt (ook in Nederland). 

James Cooke over Karen Damen De Musical

James Cooke: “Karen zal altijd een heel speciaal plekje in mijn leven hebben. Het was met haar dat ik mijn allereerste stappen in TV-land durfde zetten. En nu vond ik het tijd om eens iets bijzonders terug te geven. Ik denk dat we over haar leven zelfs twee musicals kunnen maken.”

Wist je dat James De Musical LIVE On Stage 2024 weer de Lotto Arena in gaat?

Karen Damen

Karen Damen leerde we natuurlijk kennen in K3, maar de laatste tijd zag je haar ook als speurder van The Masked Singer. En ze raakte velen met haar deelname aan Liefde voor Muziek en haar bijdrage aan Cupido Ofzo. Op dit moment zien we haar dagelijks in Familie als Vanessa. Ze heeft op dit moment een erg interessante verhaallijn.Maar wist je dat ze eerder bijvoorbeeld ook in Het Huis Anubis te zien was? Met James Cooke maakte ze samen Nieuwe Buren, waarbij ze een maand lang moesten rondkomen met een leefloon en vrijwilligerswerk moesten doen.

James De Musical kijken

Wil je James De Musical kijken dan kan dit iedere donderdag om 21.00 uur bij Play4 en op GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken naar deze musicals, zorg dan dat je een VPN Verbinding hebt. Als je de server van je VPN op België zet, kun je via GoPlay.be James De Musical kijken. Ook de musicals uit seizoen 1 kun je hier nog zien.

Ben jij een musical-liefhebber? Check dan regelmatig onze musical-berichten op VlaamsKijken.

James De Musical seizoen 2

James De Musical seizoen 2 zorgt weer voor een muzikaal spektakel voor jong en oud. De gasten die in het zonnetje worden gezet in het tweede seizoen van James De Musical zijn naast Karin Damen, Erik Van Looy, De Planckaerts, Bart Peeters, Alex Agnew, Dina Tersago, Luc Appermont en tot slot Astrid Coppens.

James De Musical

De bekende Vlamingen zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. En naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Lees hier meer over James De Musical seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 juni 2023 /