James De Musical – Live on Stage 2024 – Tickets bestellen

James De Musical Live on Stage 2024 in de Lotto Arena komt er aan! De kaartverkoop voor het grote publiek gaat morgen – vrijdag 23 juni 2023 – om 10.00 uur open via de GoPlay website. Fans hebben gister al een mailtje gekregen, waarmee ze tickets voor James De Musical Live On Stage 2024 in de voorverkoop konden kopen.

James De Musical seizoen 3

Dinsdagmiddag werden de gasten voor het James De Musical seizoen 3 aangekondigd. ​ Vlaanderen is duidelijk erg benieuwd naar wat James Cooke voor zijn zes nieuwe gasten in petto heeft, want in minder dan 20 minuten tijd waren alle tickets voor het bijwonen van een opnames met Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke of de cast van F.C. De Kampioenen volledig uitverkocht. Reden genoeg voor James Cooke en Play4 om een versnelling hoger te schakelen. Hij heeft dus nog meer goed nieuws voor de fans van James De Musical.

James De Musical Live on Stage 2024

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage eerder dit jaar komt er op vrijdag 19 april 2024 immers een gloednieuwe show van het gelijknamige tv-programma naar de Lotto Arena. ​ De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid. 

Gasten James De Musical Live on Stage 2024

Welke bekende gasten uit het gelijknamige tv-programma zélf de hoofdrol gaan spelen tijdens deze wervelende liveshow horen we later. Maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena! Als we meer weten, delen we dat natuurlijk via onze social media kanalen (volg ons Instagram en onze Facebook-groep).

Weer een primeur?

Op het menu: ongeziene podiumacts, livemuziek, een indrukwekkend ensemble van zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen. En ja, ook bij deze tweede editie zal James Cooke mee zingen en dansen. Het is nog even afwachten of hij ook deze keer een primeur meebrengt naar de Lotto Arena.

Tickets James De Musical Live on Stage 2024

Tickets voor deze tweede editie van James De Musical – Live on Stage zijn vanaf vrijdag 23 juni 2023 om 10.00 uur te koop via de GoPlay website. Via één van mijn vaste volgers weet ik dat er daarnaast gisteren al een mail naar vaste fans is gegaan. In die mail stond een code waarmee ze al tickets in de voorverkoop konden kopen. Ik ben dan ook benieuwd hoe snel het dit jaar zal uitverkopen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juni 2023 /