Danira Boukhriss Terkessidis: Foxy Lady in The Masked Singer

Danira Boukhriss Terkessidis is Foxy Lady in The Masked Singer België (2023). Het team van speurders én haar duetpartner Wolf aka Kevin Janssens twijfelden geen moment. Ontdek in Behind the Mask hoe Danira Boekhriss Terkessidis het vond om als Foxy Lady mee te doen aan The Masked Singer seizoen 4. Hier lees je meer over haar deelname.

Ontdek hier alles over deelnemers The Masked Singer seizoen 3. We hebben daarnaast ook nog een cadeautip voor The Masked Singer fans.

Danira Boukhriss Terkessidis: Foxy Lady

Ze was sluw, ze was listig, ze was sexy en verleidelijk. Maar na tien shows kwam er een einde aan het Masked Singer-avontuur van Foxy Lady. “Ergens is het wel een opluchting”, klinkt het bij Danira in Behind The Mask op VTM GO. “Ik ben blij dat het liegen gedaan is.” Je kent Danira Boukhriss Terkessidis als presentatrice van onder andere shows als de Kastaars, maar ook van programma’s als Over eten en De repair shop.

Robots Lize & Aster overtuigden haar

Het waren Robots Lize Feryn en Aster Nzeyimana die Danira overtuigden om mee te doen met The Masked Singer. “Zij zijn hele goede vrienden en zeiden me hoe fantastisch leuk en wat een unieke ervaring het was geweest. En dat ze meteen opnieuw ja zouden zeggen. Door hen te horen, dacht ik: misschien moet ik toch ja zeggen als ze mij nu vragen.” Dat gebeurde ook.

‘Deze outfit zou ik zelf dragen’

Danira Boukhriss Terkessidis maakte kennis met Foxy Lady en kon haar ogen niet geloven. “Ze is zo vrouwelijk! Het is echt ‘la classe’. Pure klasse, deze vrouw. Toen ik erover droomde had ik me meer een vos uit het bos voorgesteld, maar zij is gedistingeerd. Deze outfit is wat ik zelf nog zou dragen (lacht).”

‘Valse borsten’

Al draagt het pak ook enkele geheimen met zich mee. “Dan krijg je je pak en blijkt dat je eigen boezem niet vol genoeg is om Foxy Lady te zijn”, lacht Danira Boukhriss Terkessidis. “Foxy heeft dus extra boobies. Die zijn heel warm na een optreden, dus ik zet ze in de frigo, lekker fris.”

Bijna gevallen

Lucht had Danira Boukhriss Terkessidis wel in het pak, zicht daarentegen nauwelijks. Dat uitte zich in show 6, toen ze bijna van het podium donderde. “Toen ik naar de speurders moest wandelen, heb ik voor de eerste keer heel goed beseft dat mijn zicht niet alles was”, klinkt het. “Sara, één van de danseressen, voelde dat ik ging vallen en heeft me teruggetrokken. Ik wist toen niet of ik moest lachen of wenen. Ik dacht: mijn grootste nachtmerrie is uitgekomen.”

Foxy Lady & Wolf

Tien weken lang mogen meezingen in The Masked Singer: daar blikt Danira met een erg voldaan gevoel op terug. “Mijn laatste show was ook mijn hoogtepunt van heel het seizoen. Ik vond het duet met Wolf keitof. Het was een opgebouwde spanning: hij (Kevin Janssens*, red.) die vanaf dag 1 vermoedde dat ik Foxy Lady was. Ik moest eindigen op zijn knie en dacht: als hij me nu vastpakt gaat hij me sowieso herkennen. Ik vond dat wel spannend. Als ik terugkijk op mijn parcours zou ik zeggen: what the fuck, ben ik híer geraakt?! Bedankt voor alles Foxy!”

Behind The Mask kijken

Behind The Mask is op VTM Go te kijken. Iedere keer zie je direct na de aflevering van The Masked Singer het verhaal van de ontmaskerde deelnemer. Op vrijdag om 18.20 uur zie je deze aflevering op tv. Zo leren we alle deelnemers aan The Masked Singer seizoen 3 weer wat beter kennen. Wil je vanuit Nederland of een ander land kijken en geeft-ie aan dat het niet mag vanuit jouw locatie, zorg dan voor een VPN Verbinding*, die je op België zet. Wil je alles over het derde seizoen van The Masked Singer weten, klik dan op de voorgaande link.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

14 april 2023 /