Zapp Detective: de nachtwachtbende met deze influencers

Welke bekende influencers hebben De Nachtwacht gestolen? Je ontdekt het in de spannnende Zapp Detective: de nachtwachtbende. Deze serie bestaat uit acht afleveringen waarin je ontdekt hoe en waarom ze De Nachtwacht hebben gestolen én wie het meesterbrein is achter de spectaculaire roof. Zapp Detective: de nachtwachtbende is te kijken op YouTube en bij NPO Zapp. Ontdek er alles over.

Zapp Detective: de nachtwachtbende

In deze reeks van Zapp Detective: de nachtwachtbende draait het om het belangrijkste kunstwerk van ons land: De Nachtwacht. Normaal gesproken hangt dit kunstwerk in het Rijksmuseum, maar tijdens een uitzonderlijk tournee in andere musea is het van de een op de andere dag spoorloos verdwenen.

De Nachtwacht

De Nachtwacht behoort tot één van de meest beveiligde kunstwerken van Nederland en wordt 24/7 goed in de gaten gehouden, zéker tijdens dit unieke tournee. Overal hangen bewakingscamera’s, maar hoe dit grote schilderij is verdwenen, is een raadsel.

Influencers Zapp Detective: de nachtwachtbende

Wel wordt duidelijk dat een bende van zes bekende influencers onder andere Meisje Djamila hierachter zit. Zij is de eerste die gepakt wordt. Maar wat was haar rol in deze nachtwachtbende? Dat zie je in de eerste aflevering. Wist je dat Meisje Djamila in België is genomineerd voor een Gouden K; op dit moment kan er gestemd worden. Ze neemt het op tegen Celine & Michiel, Furtjuh & Gewoon Thomas en Dutchtuber.

Kijkers kunnen mee speuren met Marije Zuurveld

Zapp Detective: de nachtwachtbende, schakelt alle kijkers in om mee te speuren naar aanwijzingen die leiden tot de ontmaskering van het mysterieuze meesterbrein, genaamd Rembrandt. YouTube ster Marije Zuurveld is undercover overal bij. En via interactieve opdrachten op de site, de Zapp App en social media gaan zij op zoek naar de bekende bendeleden. Zo analyseren zij de (online) sporen die iedereen (onbewust) achterlaat. Het belooft wederom een spannende zoektocht te worden…

Zapp Detective: de nachtwachtbende kijken

Zapp Detective: de nachtwachtbende is sinds vrijdag 9 december om 15.00 uur wekelijks te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. En sinds zaterdag 10 december 2022 wekelijks om 17.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO Zapp. Kun je het filmpje niet zien, omdat je niet in Nederland woont? Zorg dan voor een VPN Verbinding en zet de server op Nederland.

Foto: KRO-NCRV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 december 2022 /