Ronald Goedemondt Numero Uno kijken op tv (bij SBS6)

De show Numero Uno van Ronald Goedemondt kun je vanavond (zondag 22 januari) om 20.00 uur kijken bij SBS6. De zender brengt in de winter van 2023 cabaret naar de Nederlandse huiskamers. Naast Ronald Goedemondt kon je de afgelopen weken al kijken naar Najib Amhali en Bert Visscher.

Dit bericht verscheen voor het eerst op Vlaamskijken begin januari 2021; op 22 januari 2023 heeft het een update gekregen.

We hebben meteen een kijktip voor iedereen die van humor houdt: Last One Laughing Nederland met Philippe Geubels, Jeroom en deze Nederlandse comedians.

Ronald Goedemondt – Numero Uno

Ronald Goedemondt gaat in zijn show Numero Uno, die binnen enkele uren was uitverkocht, met absurdistische anekdotes en grappen de alledaagse strijd aan tegen de heersende dogma’s. Als veertiger heeft hij nieuwe inzichten verworven, die hij met verbale energie op het podium deelt. Wijzer, volwassener en rustiger? Zeker niet! Een heerlijk avondje thuis lachen op de bank.

Show Ronald Goedemondt kijken

Ik ben sowieso een liefhebber van Ronald Goedemondt. Tijdens onze reis door Australië (inmiddels een jaar of zes geleden) hadden we al verschillende shows van hem mee, zodat we onderweg wat leuks te kijken hadden. In 2004 heeft hij zijn eerste avondvullende programma gemaakt; Spek. Numero Uno is inmiddels zijn zevende voorstelling (de vorige zes zijn op dvd uitgebracht – ze zijn ook op Videoland te vinden, waar je heel wat cabaret kunt vinden). Ronald Goedemondt is al jaren op tv te zien in de Sluipschutters en acteerde in Kerst met de Kuijpers.

Cabaret kijken op tv

Op VlaamsKijken hebben we de afgelopen tijd over verschillende voorstellingen geschreven. Niet alleen over die van Ronald Goedemondt, maar ook over Najib Amhali en Bert Visscher. En wat te denken van alle Vlaamse comedians.

Shows die te zien zijn bij SBS6 zijn terug te kijken via Kijk.nl. Bij de andere shows staat het in het artikel allemaal uitgelegd waar en hoe je ze kunt terugkijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 januari 2023 /