Jan Jaap van der Wal – III-ième op Play4 en GoPlay te kijken

De voorstelling III-ième van Jan Jaap van der Wal is vanavond – 5 januari om 22.20 uur – in herhaling te kijken op Play4 en GoPlay. Dat de zender deze theatershow op tv laat zien, is niet toevallig. Jan Jaap an der Wal is vanaf zondag 15 januari namelijk bij Play4 te zien met zijn talkshow Jan Jaap op Zondag.

Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je niets mist over Jan Jaap op Zondag en andere programma’s, series en films.

Jan Jaap van der Wal – III-ième

Na De Nieuwe Belg en Schoon is het tijd voor de derde exclusief Vlaamse voorstelling van Jan Jaap van der Wal. In zijn nieuwste show III-ième ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Trilogie

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van de ontdekkingstocht – van de voormalig De Ideale Wereld-presentator – doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naarintense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in III-ième komt alles terug in orde.

Jan Jaap van der Wal – III-ième kijken

De voorstelling III-ième van Jan Jaap van der Wal werd in eerste instantie om 1 januari om 20.55 uur Play4 en GoPlay uitgezonden. De herhaling komt 5 januari om 22.20 uur op tv. Daarnaast staat deze theatershow ook op Streamz. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op België zet, kun je ook vanuit Nederland of een ander land naar GoPlay kijken.

Foto: Tom Bertels

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 januari 2023 /