William Boeva: B30VA show te kijken op Streamz

William Boeva trok de afgelopen jaren (als de theaters open waren) met zijn voorstelling B30VA door het land. De voorstelling B30VA van William Boeva nog niet gezien? Geen probleem: je kunt ‘m nu (terug) kijken op Streamz.

B30VA

William Boeva is 30 geworden, maar hij voelt zichzelf wel nog steeds jong. Daar wringt dus het schoentje. Nog niet oud, maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? Heb je een extra oplader voor je smartphone? Kortom: volop vragen, die William Boeva opeens op zijn bordje krijgt.

William Boeva over 30 jaar zijn…

Wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht?, vraagt de comedian zich af. Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? “En ja, ik weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden, maar ik heb er een fort mee gebouwd en dat is ook waardevol!” Is zijn leven nu voorbij? Of stelt hij zich aan en moet alles nog beginnen? William Boeva voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij. Het is tijd om afscheid te nemen van de oude Boeva…

William Boeva

B30VA is de derde show van deze comedian. Hij maakte eerder Megalomaan en Reset. Om William Boeva kun je de afgelopen tijd niet heen. Zo is hij op dit moment op VTM GO te zien met Celebrity Car Match. En hij behoort tot de cast van de nieuwe tv-serie Exen (maar daar over later meer – wil je dat niet missen, volg me dan via Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief). Eerder zagen we hem al als acteur in series als Nonkels en De Twaalf. Wat we recent nog meer over hem schreven? Wat dacht je van: William Boeva & Don’t Scream in VR game The Park Playground.

William Boeva: B30VA kijken

De voorstelling B30VA van William Boeva is momenteel te kijken op Streamz. Helaas is Streamz in Nederland (nog) niet af te sluiten. Als deze ook op tv wordt uitgezonden (zoals dat bij Reset nog het geval was), dan werken we dit artikel natuurlijk bij en delen we het via de inmiddels bekende social kanalen van VlaamsKijken.

Foto: Streamz / Tom Bertels

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 januari 2023 /