Cabaret op Videoland van Pieter Derks tot Peter Pannekoek

Videoland heeft op donderdag 22 december 2022 weer een aantal nieuwe cabaret shows toegevoegd aan het aanbod. Zo kun je nu kijken naar nieuwe shows van Peter Pannekoek, Pieter Derks, Najib Amhali, Javier Guzman en Bert Visscher. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Cabaret op Videoland

Cabaret op Videoland is natuurlijk niets nieuws, maar er zijn recent dus weer vijf voorstellingen toegevoegd. Je kunt nu kijken naar Guzman van Javier Guzman, Hij wordt vanzelf moe van Bert Visscher, Voor wat het waard is van Pieter Derks, Wie het weet mag het zeggen van Najib Amhali en tot slot de oudejaarsconference van 2021 van Peter Pannekoek. Wat je aan cabaret verder op Videoland ontdekt? Denk bijvoorbeeld aan meerdere voorstellingen van Ronald Goedemondt, Roué Verveer, Daniel Arends, Theo Maassen, Hans Teeuwen, maar ook Henry van Loon, Brigitte Kaandorp, Tineke Schouten En Patrick Laureij.

Wat je van de nieuwe shows kunt verwachten die zijn toegevoegd aan het cabaret aanbod op Videoland? We zetten ze hieronder op een rijtje.

Peter Pannekoek – Nieuw bloed (oudejaars 2021)

De allereerste oudejaarsconference van Peter Pannekoek. Met zijn scherpe grappen en donkere humor blikt hij vrolijk terug. Een lofzang op het consistente coronabeleid van dit kabinet, de onbaatzuchtigheid van Sywert van Lienden en de grootheid van Lil’ Kleine. Dat belooft vuurwerk!

Lees meer: Oudejaarsconference Peter Pannekoek kijken.

Najib Amhali – Wie het weet mag het zeggen (oudejaars 2021)

In de oudejaarsconference van Najib Amhali komen ongetwijfeld de val van kabinet Rutte, de bestorming van het Capitool, het EK Voetbal, de avondklokrellen en de Olympische Spelen voorbij. Maar ook hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef en hoe hij de avondklok omzeilde. Wat viel hem op, wat raakte hem en waar moest hij keihard om lachen?

Lees meer: Najib Amhali maakt Oudejaarsconference Wie het weet mag het zeggen.

Javier Guzman – Guzmán

Javier Guzman kijkt terug op zijn grillige leven en stormachtige carrière en vertelt dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, op zijn minst opmerkelijk of opzienbarend. Zijn het ontboezemingen? Wie weet! Eén ding staat wel al vast: Javiers levensloop heeft veel gelijkenissen met het land waarin hij sinds zijn 17e op de planken staat.

Bert Visscher – Hij wordt vanzelf moe

Bert Visscher doet al jaren erg zijn best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Hij zal het wel nooit leren, want opnieuw dreigt er een puinhoop. Visscher stort zich er weer vol goede moed in. Immers, met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je. En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt álles op je afkomt, rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant!

Lees meer: Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe.

Pieter Derks Voor wat het waard is

Komt dat zien: Pieter Derks gaat afrekenen! Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag, met de tijdgeest, met zichzelf, met de concurrentie én met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen.

Lees meer: Voor Wat Het Waard Is van Pieter Derks.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 december 2022 /