Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe op tv bij SBS6 te kijken

De dertiende show van Bert Visscher: Hij wordt vanzelf moe is vanavond – zondag 8 januari 2023 – om 20.00 uur te kijken op SBS6 en Kijk.nl. Met deze chaotische show stort Visscher zich volledig in de wereld van zigeunerfamilie Tokko Pepetto.

Dit bericht verscheen voor het eerst op 18 november 2021 op VlaamsKijken; het heeft een update gekregen op zondag 8 januari 2023.

Hij wordt vanzelf moe

Bert Visscher probeert al jaren in de door hem gecreëerde chaos orde te scheppen. Tijdens deze show dreigt opnieuw een puinhoop. In een rap tempo vertelt Bert Visscher in Hij wordt vanzelf moe het hilarische verhaal van een bijzondere zigeunerfamilie. Het woonwagenkamp dreigt te worden gesloopt om plaats te maken voor strijkijzerfabriek ‘De Uitstrijk’. Tijd voor verzet. In een idyllisch decor van antieke woonwagens kruipt Visscher in de huid van Tokko Pepetto die voorop gaat in de strijd. Visscher weet als geen ander het idiote verhaal van de zigeuners neer te zetten. Of zoals Bert Visscher zelf zegt: “Onvoorstelbaar dat al die gekte in één avond past.” 

Wist je dat Bert Visscher ook een aantal boeken heeft geschreven, zoals recent Italianen kunnen niks.

Shows Bert Visscher kijken

Verschillende shows van Bert Visscher zijn ook te kijken op streamingdiensten. Zo kun je deze show sinds een tijdje ook op Videoland zien. Hij is toegevoegd met een aantal andere nieuwe shows van cabaretiers. Verder kun je ook Afijn en Zelden zoiets gezien op Videoland kijken. En op Prime Video (30 dagen gratis) staat zijn show Geluk Zit In Hele Grote Dingen.

Foto: Bertil van Wieren

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 januari 2023 /