Jade Mintjens – #Eindejaars op Streamz te kijken

De #Eindejaars van Jade Mintjens is vanaf vandaag op Streamz te kijken. Ze doet dit samen met muzikanten Remi de Ceuster en Frederik Everaert. Het drietal zorgt samen voor een wervelend jaaroverzicht.

Jade Mintjens volgt Bert Gabriëls op

Bert Gabriëls heeft de kranten definitief neergelegd en geeft de fakkel van zijn #Eindejaars door aan comedy talent Jade Mintjens. De 24-jarige uit het Kempense Westmalle was één van de finalisten van Humo’s Comedy Cup en door haar veelzijdigheid ook een vast gezicht in De Ideale Wereld. De stap naar een volledig actualiteitsgebonden voorstelling is dus niet zo groot. En ondanks de negatieve noten die doorgaans weerklinken in het journaal gaat Jade Mintjens proberen om een luchtige, verfrissende voorstelling te maken die toegankelijk is voor een breed publiek. 

#Eindejaars (Samen door 2022)

In #Eindejaars (Samen door 2022) neemt Jade Mintjes het publiek mee op een ludieke reis door 2022, zoals zij het heeft beleeft. In de wereld van vandaag, die steeds meer polariseert, wil Jade duidelijk maken dat we er sámen iets van moeten máken. Om deze boodschap te versterken neemt ze niet alleen haar gitaar mee, maar ook twee muzikanten in de vorm van Remi de Ceuster en Frederik Everaert. Samen maken ze er een wervelend jaaroverzicht van!

Jade Mintjens

Mijn eerste kennismaking met Jade Mintjens was op VTM GO; voor deze streamingdienst heeft ze namelijk de reeks Instafamous gemaakt. Daarin zagen we haar naast Jennifer Heylen en Dempsey Hendrickx. Verder zag je haar ook in de quiz De Positivo’s. Wist je dat ze daarnaast in 2017 twee afleveringen als Eva te zien was in Ghost Rockers?

Jade Mintjens #Eindejaars kijken

De #Eindejaars van Jade Mintjens is op Streamz te kijken. Je kunt deze show, dus alleen kijken als je een abonnement hebt. Gelukkig zijn er vanavond nog meer eindejaarsconferences op tv, zoals die van Claudia de Breij, Guido Weijers en Kamal Kharmach.

Foto: Ymke Dirikx

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /