Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 kijken 

Waar je begin van de avond naar de oudejaarsconference van Guido Weijers kunt kijken, daar kun je vanaf 22.20 uur op NPO1 door met de oudejaarsconference van Claudia de Breij. Zij komt na twee succesvolle edities in 2016 en 2019 komt terug met haar derde Oudejaarsconference.

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 komt rechtstreeks vanuit een uitverkochte Stadsschouwburg in Groningen. Wat je kunt verwachten? Denk aan humoristische, messcherpe analyses van de gebeurtenissen van het jaar. En daarbij zorgt deze cabaretière altijd voor mooie liedjes en een serieuze nooit. In 2019 noemde het NRC Handelsblad in een viersterrenrecensie haar show “een vrijwel ideale oudejaarsconference”. Goed nieuws dus dat Claudia de Breij het wéér doet: het jaar fileren.

Vrouw & Oudejaarsconference

Claudia de Breij is tot nu nog steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference op NPO1 voor haar rekening heeft genomen. Andere cabaretières zijn haar nog niet gevolgd in Nederland. In België daarentegen krijgt ze versterking. Daar is Jade Mintjens te zien met haar oudejaarsconference op streamingdienst Streamz.

Claudia de Breij & 2022

Claudia de Breij bracht in 2022 het boek Vasistas uit. Een boek met woorden om de wereld beter te begrijpen. Daarnaast zagen we haar dit jaar in Beste Zangers. Het was een succesvol seizoen.

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 kijken

Wil je de oudejaarsconference van Claudia de Breij (terug) kijken, dan kan dit om 22.20 uur op NPO1. Daarnaast kun je de conference ook kijken via NPO Start en NPO Plus. Op NPO Start kun je ook haar show van 2019 nog steeds kijken, net als Korrel zout van Youp van ’t Hek. De conference van vorig jaar van Peter Pannekoek, staat zowel op NPO Plus als Videoland. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar NPO Start kijken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /