Najib Amhali show Waar was ik? bij SBS6 te kijken

Kon je in 2021 op SBS6 nog genieten van de oudejaarsconference van Najib Amhali. Afgelopen jaar kozen ze voor de Vandaag Inside Oudejaarsspecial en de Ik hou van Holland Oudejaarsspecial. Heb je Najib Amhali gemist, dan is er wel goed nieuws. SBS6 zendt vandaag, zondag 1 januari, om 20.00 uur zijn theatershow Waar was ik? uit.

Najib Amhali: Waar was ik?

De tv-première van de theatershow Najib Amhali: Waar was ik? geeft antwoord op de vraag waarom Najib genoodzaakt was zijn shows te cancelen. Met veel persoonlijke verhalen (over zijn verslaving aan drank, cocaïne en gokken), heel veel humor en oude bekenden. Recensenten waren in 2019 over het algemeen enthousiast over deze voorstelling. Zo gaf het NRC hem 4 sterren en het AD zelfs 5! Ze schrijven: “Het zijn rauwe, moedige en ontwapenende momenten in een show die door de grote grapdichtheid nooit in een therapiesessie ontaardt.” De Telegraaf schrijft: “Wat wel echt binnenkomt, is wanneer hij toegeeft dat hij zijn zoontje Noah in het vliegtuig dusdanig hardhandig corrigeerde dat het hem bij terugkomst van vakantie zelfs een bezoekje van jeugdzorg opleverde.” Kortom: een show die zeker het kijken waard is als je ‘m nog niet eerder hebt gezien.

Oudejaarsconference

Wist je dat je de oudejaarsconference 2021 van Najib Amhali met de titel Wie het weet mag het zeggen ook nog steeds kunt kijken? Deze is recent toegevoegd aan het cabaret aanbod van Videoland. Nieuwsgierig naar de oudejaarsconferences van 2022, dan kun je hier alles lezen over de shows van gisteravond.

Najib Amhali: Waar was ik? kijken

Najib Amhali: Waar was ik? Wordt om 20.00 uur uitgezonden op SBS6. Vanaf 21.53 uur kun je deze theatershow ook terug kijken op Kijk.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken. 

Foto: SBS6 – Krijn van Noordwijk

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 januari 2023 /