Bang van (Jens) Dendoncker op tv kijken bij VTM (GO)

De comedyshow Bang van Dendoncker van Jens Dendoncker wordt op donderdagavond 5 januari 2023 om 21.30 uur uitgezonden op tv bij VTM. Met zijn eerste solovoorstelling trok comedian Jens Dendoncker volle zalen in Nederland en België.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 5 januari 2021; twee jaar later hebben we ‘m geactualiseerd.

Bang van Dendoncker

Jens Dendoncker vertelt in Bang van Dendoncker een persoonlijk verhaal over het geklungel dat jongvolwassenheid met zich meebrengt en de nostalgie naar een vervlogen mooie jeugd. Overgoten met een stevige dosis humor, zoals we die van Jens Dendoncker kennen.

Voorprogramma op VTM GO

De zaalshow Bang van Dendoncker zal ook te zien zijn op VTM GO. Daar gaat de show exclusief door een voorprogramma met Jeroen Verdick en Vincent Voeten. Jeroen Verdick is een jonge Kempenaar. En Vincent Voeten is de winnaar van de Comedy Talent Award, de grootste stand-up wedstrijd van Nederland.

Jens Dendoncker

In 2022 zagen we Jens Dendoncker weer veelvuldig op tv. Gelukkig maar, want eind 2020 liet hij zich nog opnemen in het ziekenhuis op de psychiatrische afdeling om van zijn angsten af te komen. Op Instagram schreef hij daar onder andere het volgende over. “Die angstgevoelens sluimerden al langer en de laatste weken was het voor mij en mijn omgeving duidelijk dat er stappen moesten worden ondernemen om hier met professionals aan te gaan werken.”

Programma’s met Jens Dendoncker

Welke programma’s Jens Dendoncker in 2022 presenteerde? Nou, we zagen hem bijvoorbeeld samen met Julie Van den Steen in de quiz Even Goeie Vrienden. Daarnaast maakte hij de omroepaflevering van Wie Zoekt Die Wint. En als deelnemer deed hij bijvoorbeeld mee aan Code van Coppens, Jachtseizoen België en aan Don’t Scream.

Presentator The Masked Singer 2023

En er is natuurlijk mooi nieuws van Jens Dendoncker. Hij is namelijk de presentator van The Masked Singer 2023. Blijf ons volgen via social media (links hieronder) en je ontdekt als eerste meer over de nieuwe startdatum, deelnemers en meer over The Masked Singer 2023.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2023 /