Celebrity Car Match met William Boeva en bekende gasten

William Boeva zoekt in Celebrity Car Match droomwagen voor bekende gasten. Deze ‘shortie’ is vanaf vandaag – dinsdag 17 januari – dagelijks om 19.00 uur op VTM GO te kijken. Ontdek hier meer over de opzet van deze reeks en de vijf bekende autofreaks die naast William Boeva in de auto plaatsnemen.

William Boeva: Celebrity Car Match

William Boeva vertelt over Celebrity Car Match: “Mijn passie voor auto’s is begonnen toen ik zelf mijn rijbewijs haalde. Toen kwam het besef van een vrijheid die ik daarvoor niet kende. Als persoon met een beperking is mobiliteit geen evidentie in België, dus plots ging de wereld voor mij open. Sindsdien ben ik er zot van! Ik was dan ook mega enthousiast om de perfecte wagen te zoeken voor vijf bekende mensen. Ik ben verrassende dingen te weten gekomen over hen en weet nu ook dat ik Bart Kaëll niet snel in een Lamborghini zal zien rondrijden.” (lacht)

William Boeva

De laatste tijd kun je op tv echt niet om William Boeva heen. Zo kun je op Streamz kijken naar zijn nieuwe show B30VA. Volg ons op Instagram of kom bij de Facebook-groep en lees er dan meer over. Maar wat dacht je van Don’t Scream als VR Game bij The Park. Daarnaast werkt hij momenteel aan de tv-serie Exen, waarin hij als acteur tot de cast hoort. We zagen William Boeva natuurlijk al eerder acteren, zoals in Nonkels en De Twaalf.

Celebrity Car Match

William Boeva gaat zijn autovrienden zélf ophalen in exclusieve wagens. Van een sportieve Audi of BMW tot een luxueuze Bentley of een Volkswagen busje. Elke BV wordt warm en persoonlijk onthaald. Tijdens de rit naar het autosalon polst William Boeva naar hun autovereisten, favoriete wagens en rijgedrag, met enkele sappige verhalen als gevolg. Toeteren ze erop los in het drukke verkeer? Durven ze al eens fout te parkeren? Of zijn het hoffelijke bestuurders en houden ze zich braaf aan de verkeersregels? 

Auto bekende Vlamingen

In Celebrity Car Match neemt William Boeva vijf bekende autofreaks mee naar het autosalon in Brussel op zoek naar hun perfecte droomwagen. Wie de gasten in Celebrity Car Match zijn? Dit lezen we in het persbericht van VTM: “Valt actrice Jamie-Lee Six – tevens ook de dochter van een autohandelaar – , voor een blitse, girly cabrio? Gaat Q-dj Maarten Vancoillie voor een luxueuze gezinswagen? Kiest zanger Bart Kaëll voor een innovatieve elektrische wagen? Wilt zanger Sergio Quisquater een snelle sportwagen? En gaat komiek Kamal Kharmach voor een makkelijk te parkeren stadswagentje?”

Celebrity Car Match gasten

Waar je de gasten van William Boeva van kent? We hebben hieronder wat informatie voor je samengebracht:

Auto Jamie-Lee Six

In de eerste aflevering mag Jamie-Lee Six de spits afbijten. William Boeva haar ophalen in een sportieve Audi RS e-tron GT and she loves it! “Ik kan al super lang autorijden omdat mijn papa een garage heeft. Ik ben er dus echt in opgegroeid. Toen ik 10 jaar oud was, mocht ik al op papa zijn schoot zitten”, vertelt Jamie-Lee Six. “Een Audi RS! Papa zou echt jaloers zijn als die weet dat ik daar heb ingezeten.” Aan het einde van haar bezoek aan het autosalon, kiest ze voor dé wagen die het beste bij haar past. Met welke droomwagen zou ze graag cruisen? 

Celebrity Car Match op tv kijken

Celebrity Car Match is vanaf vandaag elke dag om 19.00 uur op VTM GO te kijken en op zondag 22 januari is er om 12.25 uur bij VTM een eenmalige compilatie te zien. Vanuit Nederland VTM GO kijken, klik dan even op de gekleurde tekst.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 januari 2023 /