#LikeMe cast over seizoen 4 (lees hier alles over laatste seizoen)

#LikeMe seizoen 4 is het laatste uit de reeks over Caro, Camille, Vince, Scott, Yemi, Emma en Maria. Je kunt het vierde seizoen van #LikeMe vanaf vandaag – woensdag 11 januari 2023 – om 18.15 uur kijken op onder andere Ketnet. Hier lees je alles over de #LikeMe cast voor seizoen 4 en het verhaal.

Laatste seizoen #LikeMe

De cast van #LikeMe was woensdag 7 december 2022 te gast in de Peetieclub. Daar kwamen Francisco, Pommelien en Lotte langs met de eerste beelden van het vierde en laatste seizoen van #LikeMe. Hoe het avontuur voor hun was, lees je hier: “De afgelopen jaren met #LikeMe waren er enkele om nooit meer te vergeten. Net als wij zelf, zijn ook onze personages doorheen de afgelopen seizoenen bijzonder gegroeid. Zo hard zelfs dat het ook voor hen tijd wordt om hun vleugels uit te slaan.” Pommelien Thijs, Francisco Schuster en Lotte De Clerck hebben ook goed nieuws. Een laatste seizoen betekent namelijk niet dat #LikeMe stopt.

#Likeme seizoen 4

Nieuwsgierig naar het verhaal van #LikeMe seizoen 4? Ketnet omschrijft het zo: “Het is zover… het laatste jaar in het SAS is aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro (Pommelien Thijs) en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast.” Vanaf vandaag – woensdag 11 januari 2023 – kun je naar het nieuwe seizoen van #LikeMe kijken. Daarnaast kun je ook genieten van de boeken en strips.

#LikeMe cast

De #LikeMe cast telt inmiddels tal van bekende namen. Hoe anders was dat toen we de personages voor de start van de reeks aan jullie voorstelden met het bericht Cast van #LikeMe mét achtergrond bij personages. Wie je kunt verwachten in de #LikeMe cast voor seizoen 4? Sowieso hoofdrolspelers Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Francisco Schuster, Camille Dhont, Lotte De Clerck, Sali Haidara, en Danny Dorland. Maar ik denk ook aan Jeroen Van Duyck, Janine Bisschops, Gunther Levi, Sven De Ridder, Disy Thys, Hugo Sigal, Vincent Banic, Marianne Carlier, Megane Moerenhout, Liandra Sadzo, Melissa Hendrickx, Amine Boujouh, Aaron Van Goethem, Dario Vanden Steen, Slongs Dievanongs, Greet Rouffaer, Aaron Blommaert en Margaux Deckers.

Lotte De Clerck en Aaron Blommaert spelen mee sinds #LikeMe seizoen 3. En dit schreven we al over de acteurs die erbij kwamen in seizoen 2.

Nieuwe gezichten cast #LikeMe seizoen 4

Daarnaast zien we in de cast #LikeMe seizoen 4 weer diverse nieuwe, bekende gezichten. Maike Boerdam, Wim Opbrouck, Jean Bosco Safari, Danni Heylen en Tom Dingenen vervoegen de volwassen cast van #LikeMe. Over de rol die ze spelen, weten we nog niets, maar natuurlijk vullen we dit artikel aan als we meer weten. Dan delen we dat via onze InstagramFacebook-groep én nieuwsbrief. Nieuwsgierig waar je de nieuwe leden uit de #LikeMe cast van kent? Een kort rijtje:

  • Maike Boerdam kennen we van Big & Betsy. Maar we zagen haar vooral in het theater, waarin ze vooral in musicals speelt. Ze zal in de winter van 2023 ook te zien zijn in De mannen van de golf met o.a. Sven De Ridder.
  • Wim Opbrouck is op dit moment als presentator van Bake Off Vlaanderen 2022 op tv te zien. Maar de acteur speelde bijvoorbeeld ook in tal van Vlaamse films en series, van het recente Chantal tot de ‘golden oldie’ In de gloria. Hij zal daarnaast te zien zijn in de nieuwe serie Arcadia.
  • Jean Bosco Safari is een Vlaams-Rwandese zanger en muzikant. Hij is deze week één van de BV’s die je ziet in De Buurtpolitie VIPS seizoen 2.
  • Danni Heylen ken je van de Kampioenen-films en serie. Al spotten we haar ook als grootmoeder in Bittersweet Sixteen.
  • Tom Dingenen is bij het grote publiek bekend geworden als Bart in Dertigers. Recent was hij nog in de kerstspecial te zien. Je zag hem daarnaast ook als agent Jan in Black-out.

Liedjes vierde reeks

Natuurlijk kun je in de vierde reeks ook weer tal van bekende liedjes horen. We weten in ieder geval dat Camille – die haar langverwachte terugkeer maakt uit Japan – de klassieker België van Het Goede Doel gaat zingen. Daarnaast horen we ook Een Optimist van Christoff. Welke andere Nederlandstalige klassiekers we verder horen, durven we nog niet te zetten. Maar als we meer weten over de liedjes uit #LikeMe seizoen 4, dan werken we dit bericht natuurlijk bij. Blijf ons volgen via Social media, zodat je er niets over mist.

#LikeMe Avant-première

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari konden de Ketnetters de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de voltallige cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen ​ in Vlaanderen.

  • Vrijdag 6 januari: Kortrijk – Oostende
  • Zaterdag 7 januari: Gent – Antwerpen
  • Zondag 8 januari: Leuven – Hasselt

#LikeMe kijken (in Nederland)

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en is te kijken vanaf woensdag 11 januari 2023 op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX. Daar vind je ook de eerste drie seizoenen. Wil je #LikeMe in Nederland kijken, dan kun je voor de eerste drie seizoenen terecht op Videoland. Wil je het vierde seizoen meteen zien, kijk dan iedere woensdagmiddag om 18.15 uur naar Ketnet. Of zorg voor een VPN Verbinding, die je op België kunt zetten, zodat je de afleveringen ook via Ketnet.be en VRT MAX kunt kijken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 januari 2023 /