Seizoen 2 realityserie Like Monica van Monica Geuze bij Play5 kijken

Het tweede seizoen van realityserie Like Monica – van Temptation Island-presentatrice Monica Geuze – is vanaf vanavond (vrijdag 22 oktober) om 21.35 uur te kijken op Play5. Je ziet de afleveringen, na de nieuwste uitzending van het spraakmakende seizoen van Temptation Island (hier lees je meer over de deelnemers).

Like Monica seizoen 2

Opnieuw geeft Monica Geuze de regie volledig uit handen in het tweede seizoen van Like Monica. We volgen Monica in de volgende fase van haar leven. Zakelijk timmert ze aan de weg, haar bedrijf groeit snel en privé zet ze een bijzondere en spannende stap. Monica en haar vriend Robbert gaan samenwonen in hun nieuwe koopwoning in Amsterdam.

Naast vele mooie momenten in dit seizoen zien we ook de strubbelingen uit haar dagelijks leven. Monica bedient haar fans al jarenlang wekelijks met toffe video’s, maar daarnaast heeft ze de zorg over haar dochtertje Zara-Lizzy en werkt ze hard om haar imperium uit te bouwen. Ook haar familie en vrienden kunnen we natuurlijk niet vergeten in het leven van Monica Geuze en zij spelen wederom een grote rol in de serie.

Monica Geuze – Unreleased

Wist je dat Monica Geuze ook twee boeken heeft geschreven. Begin dit jaar (2021) verscheen Unreleased. Verwacht geen leesboek. Nee, in dit boek kun je ontzettend veel foto’s van Monica kijken. Denk aan foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt. Foto’s die ze nooit op Instagram zou plaatsen, foto’s uit shoots die niet door de keuring kwamen, de gekste selfies en de intiemste foto’s met dochter Zara-Lizzy, familie en vrienden. In dit Unreleased deelt Monica Geuze waar ze trots op is, waar ze iets minder trots op is, haar voor de buitenwereld best bewaarde geheim én een hoop foto’s die ze voorheen nooit zou publiceren.

My Way – Monica Geuze

Haar eerste boek is My Way. Dit boek verscheen toen Monica Geuze vooral bekend was als vlogger. Van fotoshoots tot dj-optredens, shopsessies en restaurantbezoekjes: Monica deelt bijna elke dag van haar leven op Youtube en Instagram. Ze heeft meer dan 300.000 abonnees. Ondanks het feit dat Monica een leven leidt waar veel meiden jaloers op zijn, wist zij een aantal jaren terug totaal niet wat ze wilde gaan doen. In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven.

Foto: Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 oktober 2021 /