John van den Heuvel in de Wapenhandel – documentaire Videoland

John van den Heuvel in de Wapenhandel is de nieuwe documentaire serie van de bekende misdaadjournalist voor Videoland. De reeks bestaat uit drie afleveringen en is vanaf woensdag 10 augustus bij Videoland te kijken. Ontdek hier alvast meer over de documentaire John van den Heuvel in de Wapenhandel.

Wapens in Nederland

Liquidaties op straat, bendes die elkaar op klaarlichte dag beschieten, onschuldige omstanders die getroffen worden: elke dag vinden er in Nederland twee schietincidenten plaats en steeds vaker grijpen vaak jonge criminelen naar de vuurwapens. Waar komen deze wapens vandaan en hoe makkelijk is het om een illegaal wapen in Nederland te bemachtigen?

John van den Heuvel in de Wapenhandel

Journalist John van den Heuvel duikt in de schimmige wereld van de illegale wapens in binnen- en buitenland. Wapens die soms al voor een paar honderd euro te koop worden aangeboden op Telegram en waarmee zijn collega Peter R. De Vries is vermoord

John van den Heuvel

De driedelige documentaire serie John van den Heuvel in de Wapenhandel is vanaf 10 augustus compleet op Videoland te kijken. Videoland werkt natuurlijk steeds vaker samen met Streamz – zoals voor de documentaire De Sneeuwman – maar ik durf niet te zeggen of deze documentaire reeks ook in België te zien zal zijn. Eerdere docu’s staan er namelijk niet op. Zo heeft John van den Heuvel voor Videoland ook reeksen als Cocaïne oorlog, De jacht op de Mocro Maffia en Narcostaat NL gemaakt. Maar je kent hem natuurlijk ook van het programma Ontvoerd.

Foto: Videoland.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 augustus 2022 /