Viktor Verhulst en Monica Geuze: Temptation Island

Viktor Verhulst en Monica Geuze vormen het nieuwe presentatieduo van Temptation Island: Love or Leave. Later dit jaar kunnen we de avonturen volgen van vier koppels en vierentwintig singles. Dit keer gaat het dus weer om een mix van Nederlandse en Vlaamse kandidaten.

Nieuw seizoen Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave komt later dit jaar met een nieuw seizoen bij Videoland. De liefdesavonturen van vier koppels en vierentwintig singles worden dit keer gepresenteerd door Monica Geuze en de Belgische Viktor Verhulst. In het nieuwe seizoen is wederom niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met hun ware liefde zijn. 

In België wordt het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave op dit moment nog uitgezonden.

Inschrijven voor Temptation Island

De opnamen zijn deze zomer op een romantische bestemming in Europa. Op GoPlay ontdek ik dat je je nog steeds kunt inschrijven voor dit nieuwe seizoen van Temptation Island. Ze zoeken zowel koppels als singles.

Viktor Verhulst

We kennen Viktor Verhulst natuurlijk al van Love Island en De Verhulstjes, maar nu mag hij zich dan ook presentator van Temptation Island noemen. “Temptation Island is al jaren een iconisch programma op de Nederlandse en Vlaamse televisie, een programma waarvan ik alle voorgaande seizoenen heb gekeken. Daarom ben ik erg blij dat ik deze nieuwe variant samen met Monica mag presenteren. We gaan er een mooi seizoen van maken, dat weet ik zeker.”

Monica Geuze

Monica Geuze presenteerde het eerste seizoen van Love or Leave samen met Kaj Gorgels. Zij vertelt: “Het is een eer om het tweede seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ te presenteren. Dit keer is het samen met ons buurland België en ik kijk ernaar uit om met Viktor Verhulst samen te werken. Vorig jaar zag alles er zo romantisch uit, ik verheug me nu al op de plek waar we gaan filmen en natuurlijk op het seizoen zelf.”

Dit voorjaar verschijnt weer een nieuw boek van Monica Geuze:

Temptation Island: Love or Leave

“Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?” is de grote vraag in de vernieuwde editie van Temptation Island: Love or Leave. De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Deze keer geen verleiders maar singles op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner. 

‘Temptation Island: Love or Leave’ wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV en SimpelZodiak in samenwerking met Zodiak Belgium en is later dit jaar te zien bij Videoland en Play5.

 Foto: RTL / Videoland

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 maart 2021 /