Snackmasters NL kijken op VTM2 met Martijn Krabbé en Miljuschka

Snackmasters Nederland komt nu ook naar Vlaanderen. Het eerste seizoen is vanaf vanavond – dinsdag 8 februari – om 20.50 uur te kijken op VTM2. Ontdek in dit artikel meer over de show, die wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Wie wint de titel Snackmaster 2021 in Nederland?

Deelnemers Snackmasters NL

In het eerste seizoen van Snackmasters NL gaan chefkoks Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits de strijd met elkaar aan. Wie wordt de winnaar van de titel Snackmaster 2021?

Hans van Wolde ken je van het programma Brut.

Snackmasters

In het spannende kookprogramma draait het om hartige en zoete snacks. Snacks waarvan we allemaal weten hoe ze smaken. Maar hoe maak je deze? En met welke ingrediënten? De competitieve chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack (onder tijdsdruk) te kraken. De chef waarvan zijn/haar snack het dichts bij het origineel zit, gaat naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt bepalen de makers van de originele snack. Welke chef kroont zich uiteindelijk tot Snackmaster 2021?

Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen

Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen presenteren Snackmasters in Nederland. Miljuschka Witzenhausen – die je zelf natuurlijk ook als tv-kok kent en van haar documentaire #eerlijkefoto – neemt de kijker elke week mee naar de fabriek waar ze de originele snack maken. Martijn Krabbé gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen restaurantkeuken de snacks proberen na te maken. Martijn Krabbé ken je als presentator van bijvoorbeeld Better than ever. Daarnaast is-ie vanaf vanavond ook op Play5 te kijken; daar zien we hem in het vierde seizoen van Kopen Zonder Kijken dat in België Blind Gekocht NL wordt genoemd.

Snacks uit Nederlandse Snackmasters

In Snackmasters NL nemen wekelijks twee koks het tegen elkaar op om een iconische snack zoals zo identiek mogelijk na te maken. Nieuwsgierig naar welke snacks in de Nederlandse Snackmasters (seizoen 1) zijn gemaakt. We zetten ze voor je op een rijtje in volgorde van uitzending.

  • Sultana’s
  • Dubbele Grillburger van FEBO
  • Hamka’s chips
  • Mexicano
  • Spekje
  • Leonidas Gaspé bonbon
  • Borrelnootjes van Duyvis

Nieuwsgierig naar de andere gerechten uit Snackmasters Nederland en België? We zetten de seizoenen voor je op een rijtje.

Winnaar Snackmaster 2021

Natuurlijk weten we inmiddels wie de winnaar van Snackmasters NL 2021 is geworden. Natuurlijk gaan we dat nog niet verklappen. We willen dat jij net zo van het eerste Nederlandse seizoen kunt genieten als wij. In België zijn de winnaar van zowel Snackmaster 2020 en Snackmaster 2021 ook bekend. Als je op de titel klikt, ontdek je de winnaar.

Foto: RTL / Mark Engelen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

27 april 2021 /