Seizoen 10 Hotter Than My Daughter | jubileumseizoen mét mannen

Hotter Than My Daughter is toe aan het tiende seizoen. In dit jubileum seizoen zien we deze keer niet alleen vrouwen die zich veel té sexy kleden; maar ook mannen in joggingbroeken en onesies. Iedereen is welkom in seizoen 10 van Hotter Than My Daughter; het is tenslotte een jubileumseizoen. De presentatie is – zoals de afgelopen edities – in handen van Bridget Maasland. De eerste aflevering staat al op Videoland en is vanavond – vrijdag 10 september – om 20.30 uur te zien bij RTL5.

Hotter Than My Daughter

Het bijzondere metamorfose programma Hotter Than My Daughter, gepresenteerd door Bridget Maasland, is toen aan het tiende seizoen! Het oude vertrouwde blijft bestaan: moeders die veel te jong en te sexy gekleed over straat gaan. Maar dit nieuwe seizoen zijn ook vaders, vrienden en collega’s aan de beurt die volgens hun familie of vrienden niet voldoen aan de juiste kledingstijl. Zo worden ook de joggingbroeken en onesies aangepakt door Bridget Maasland en haar team.

Metamorfoses Hotter Than My Daughter seizoen 10

De aanmelders hebben maar een missie: aan hun dierbaren laten zien dat zij met andere kleding, kapsel en make-up een compleet andere uitstraling én effect hebben op hun omgeving, al is het maar voor één keer. Hotter Than My Daughter is een productie van EndemolShine. De eerste zeven seizoenen werden door Gordon gepresenteerd, daarna draaide Patty Brard één seizoen van Hotter Than My Daughter om vervolgens het stokje door te geven aan Bridget Maasland.

Aflevering 1 met Janie en Kelly

In de eerste aflevering krijgen Janie en Kelly een sprankelende metamorfose. Janie is moeder van zes kinderen en kleedt zich te jong, te strak en te bloot. Volgens haar stiefdochter schrikt Janie mensen af met haar veel te harde uiterlijk. De 34-jarige Kelly is moeder van twee kinderen. Haar eigen moeder Ilse, vindt dat zij zich volwassener moet kleden. Ilse maakt zich zorgen als haar dochter zo bloot over straat gaat.

Aflevering 2 Anita en Victor

De 54-jarige Victor heeft over zijn hele lijf tatoeages. Maar dat vindt zijn vriendin Renate niet erg. Waar zij zich aan stoort, is zijn opvallende kledingstijl. En dan is er Anita, die opgegeven door schoondochter Melissa.

Mannelijke aandacht voor toiletjuffrouw Anita

Anita is de toiletjuffrouw van de Haagse markt. Melissa hoopt dat haar schoonmoeder met een ander kledingstijl serieuzere mannen van haar eigen leeftijd aantrekt, zodat ze weer gelukkig wordt in de liefde. Anita heeft een moeilijke tijd achter de rug. Van de ene op de andere dag is zij verlaten door haar man. Vanaf dat moment is zij zich uitdagend en te jong gaan kleden. Dit levert veel mannelijke aandacht op, maar deze heren zijn net een tikje te jong voor de 57-jarige Anita.  

Aflevering 3 met Katja (voor de tweede keer) en Peggy

De 14-jarige Lola geeft moeder Katja van 47 jaar voor de tweede keer op. In 2017 heeft Katja ook een make-over gekregen, omdat Lola toen al vond dat haar moeder te gek gekleed ging. De nieuwe kledingstijl hield haar moeder maar een maand vol. De 40-jarige Angela geeft haar vrouw op, Peggy van 66. Ze vindt dat Peggy er te onverzorgd en soms te sexy uitziet.

Aflevering 4: Annemiek en Jo

Dochter Ruby en bonusdochter Donna geven hun moeder, de 54-jarige Annemiek, op. Ze vinden dat hun moeder zich te jong kleedt. Annemiek was vroeger beenmodel, en nog steeds draagt zij korte rokjes om haar benen te showen. De 67-jarige Jo houdt van glitters, printjes en lekker kort. Haar beste vriend, Martin, vindt Jo er geweldig uitzien, maar haar kleding is te kort, te blingbling en te jong.

Trainingspakken en onesies voor zieke Patrick

Maar we maken in dit tiende seizoen van Hotter Than My Daugther ook kennis met Patrick. Hij is na zijn niertransplantatie blijven hangen in de makkelijk zittende kleding die hij aantrok naar de vele ziekenhuisbezoeken. Hij draagt nu al jaren trainingspakken en onesies. Tijdens zijn deelname werd ook nog eens bekend dat hij ongeneeslijk ziek is. Patrick, die aangemeld is door zijn dochter, wil hoe dan ook meedoen aan de make-over. Deze bijzondere make-over is speciaal voor hem in zijn woonplaats georganiseerd.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 september 2021 /