Nieuw seizoen voor Draadstaal: met nieuwe én bekende typetjes

Draadstaal is vanaf vanavond – zondag 2 januari – op tv met een nieuw seizoen. De nieuwe afleveringen zijn te kijken om 22.15 uur op NPO 3 en natuurlijk via NPO Start. Fred en Ria zag je vorige week natuurlijk al in de kerstspecial, maar ook in dit nieuwe seizoen van Draadstaal zijn ze weer van de partij.

Nieuw seizoen Draadstaal

Wat je van het nieuwe seizoen Draadstaal met Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge kunt verwachten? Op de site van AVROTROS lees ik “het is tijd voor Fred & Ria om vooruit te kijken naar het komende coronajaar, maar ook tijd voor een streamingplatform aangezien je alle serie en films het afgelopen jaar al kapot gebinged hebt…” Verder is als het goed is ook het First Dates restaurant weer van de partij.

Lijst Joop

En AVROTROs schrijft: “Een nieuw jaar betekent ook nieuwe inzichten voor de makers van Opsporing Verzocht. Wit i.p.v. blank, hij of hen, het programma gaat met de tijd mee. Dus tijd voor genderneutrale daders! Ondertussen gaat Joop zich in 2022 in strak pak bemoeien met de politiek.” Nieuwsgierig naar het partijprogramma van Lijst Joop. Nou, dat kun je kort en bondig omschrijven als ‘gratis kipcorns voor alle burgers’. Daarnaast brengt de dronken pastoor brengt alle burgers weer bij elkaar met bemoedigende woorden voor het nieuwe jaar.

Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven

Je kent Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven ken je verder van de serie Smeris. Na vijf seizoenen is deze reeks geëindigd. Dennis van de Ven zien we sinds die tijd minder op tv. Om Jeroen van Koningsbrugge kun je dan weer niet heen. Recent speelde hij nog de hoofdrol in Scrooge Live en begin 2022 start het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Maar je kunt hem ook kennen als acteur uit bijvoorbeeld De Surprise of de Nederlandse Loft.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2022 /