Kerstspecial Onmogelijke Duetten met deze artiesten

Heb jij eerder ook zo genoten van Onmogelijke Duetten op SBS6? Goed nieuws: nu is er de Onmogelijke Duetten Kerstspecial mét Nick en Simon en tal van bekende Nederlandse artiesten. In totaal zijn er vanavond – donderdag 23 december – om 21.30 uur (na Kookklunzen) zes videoclips te zien met unieke duetten.

Kerstspecial Onmogelijke Duetten

Nick en Simon ontvangen hun gasten uiteraard in een in kerstsfeer uitgedoste studio. Voordat ze de videoclips van de kerstduetten laten zien, willen ze eerst van iedereen weten wat kerst voor ze betekent, welk lied ze hebben uitgekozen en waarom. Mooie, persoonlijke, ontroerende en soms zeer grappige kerstanekdotes passeren de revue. Na het zien van de making of van de video bekijken de gasten, samen met hun collega’s, hun duet voor het eerst. Voor Ronnie Flex (die we in zijn realityreeks al beter leerden kennen) zal dit een extra bijzonder moment zijn, want zijn dochtertje Nori zit ook in de clip.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg op Instagram en kom bij de Facebook-groep.

Artiesten Kerstspecial Onmogelijke Duetten

Maar Ronnie Flex is natuurlijk niet de enige artiest die je ziet in deze kerstspecial. De andere artiesten die meedoen aan deze kerstspecial van Onmogelijke Duetten zijn René Froger, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Leo Alkemade en OG3NE. Ze hebben allemaal een duet opgenomen met een artiest met wie ze dat normaal gesproken nooit hadden kunnen doen.

Afsluiter met Nick en Simon

Het is knus en warm in de studio en met elk duet laait de kerstsfeer nog hoger op. Dat vraagt om een heel bijzondere afsluiter. En die is er. Alle gasten zijn voor deze kerstspecial een tweede keer de opnamestudio in gedoken, dit keer samen met Nick en Simon. Het lied dat ze hebben opgenomen is misschien wel de grootste kerstklassieker allertijden Onmogelijke Duetten Kerstspecial is een productie van Talpa Entertainment Productions.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 december 2021 /