De Verraders seizoen 2 (op RTL4 te kijken) met deze 18 deelnemers

De Verraders seizoen 2 is vanaf vanavond – vrijdag 1 april – om 20.00 uur op RTL4 te kijken. Ontdek in dit artikel alles over de achttien bekende deelnemers aan dit spel. Wie van deze bekende Nederlanders zijn de verraders en wie de getrouwe? Tijl Beckand is de presentator van het tweede tv-seizoen van De Verraders; recent was er ook een special Videoland-seizoen van De Verraders te kijken.

De Verraders seizoen 2

Gekonkel, leugens, bedrog en manipulatie. Onder leiding van Tijl Beckand stappen achttien bekende Nederlanders in een psychologisch avontuur in tv seizoen 2 van De Verraders. Kijk vanaf 1 april bij RTL4 (en op zaterdag dan op Videoland) hoe de deelnemers strijden om een grote zilverschat in een epische strijd tussen goed en kwaad. De deelnemers weten inmiddels waar ze instappen, maar weten ze ook het hoofd koel te houden en helder te blijven nadenken? En wie raakt verstrikt in een web van leugens en kan zichzelf echt niet meer recht aankijken in de spiegel…

De Verraders deelnemers (seizoen 2)

De Verraders deelnemers zijn in het tv-seizoen 2 de volgende achttien bekende Nederlanders: Frank Evenblij, Frank van der Lende, Toine van Peperstraten, Jamie Westland, Stella Bergsma, Babette van Veen, Stefano Keizers, Carolina Dijkhuizen, Joep Sertons, Ortál Vriend, Robbie Kammeijer, Aran Bade, Giel de Winter, Esmee van Kampen, Sylvia Geersen , Dionne Slagter, Irene Moors en Steven Brunswijk. Kortom: stuk voor stuk bekende deelnemers, die waarschijnlijk gaan zorgen voor een hoop spektakel. In De Verraders laten bekende Nederlanders zich soms toch van een heel andere kant zien. Zo ontdekten we ook in het eerste seizoen.

Deelnemers De Verraders 2022

Zeggen de namen van de deelnemers aan De Verraders 2022 je niets? Geen probleem. We zetten voor je op een rijtje waar je ze van kent.

 • Frank Evenblij is presentator; je kent hem bijvoorbeeld van de Quiz met (Sneeuw) Ballen, maar ook van Evenblij maakt Vrienden. Samen met Erik Dijkstra heet hij het boek Bureau Sport geschreven.
 • Frank van der Lende is radiopresentator bij 3FM. Je zag hem samen met judoka Henk Grol in De Gevaarlijkste Wegen, terwijl ze door Guatemala toerden.
 • Toine van Peperstraten is presentator en was jarenlang het gezicht van Studio Sport. Op dit moment is hij vooral op de radio te horen als presentator van Blok & Toine.
 • Jamie Westland is dj, maar natuurlijk vooral bekend als de drummer van DI-RECT. Je zag hem vorig jaar in Car Wars.
 • Stella Bergsma is schrijfster en documentairemaakster. Afgelopen week was Sorry voor de tieten van haar hand op tv te zien.
 • Babette van Veen is actrice en zangeres. Ze is de dochter van Herman van Veen en vooral bekend geworden als Linda Dekker in Goede tijden, slechte tijden. Wist je dat ze ook meespeelde in de Vlaamse soap Familie? Ze heeft daarnaast verschillende rollen op haar naam staan.
 • Stefano Keizers ken je als cabaretier en van diverse programma’s. Zijn show Sorry Baby zag je vorig jaar op tv. Toen was hij ook één van de deelnemers aan Expeditie Robinson 2021. Hij is daarnaast schrijver van het boek Twee Luitenanten.
 • Carolina Dijkhuizen is (musical)actrice en zangeres. Je zag haar recent bijvoorbeeld in De slet van 6VWO, in een gastrolletje in Deep Shit én ze behoort tot de cast van Zwanger & Co.
 • Joep Sertons heeft als acteur tal van rollen op zijn naam staan. Tot vorig jaar zag je hem in Goede tijden, slechte tijden. Maar je kent hem ook uit ‘oudjes’ als Westenwind, Medisch Centrum West en Spijkerhoek. Volgens zijn IMDB werkt hij aan Burden en Vreemden.
 • Ortál Vriend zagen we voor het eerst op tv in 4Jim. Daarna speelde ze in Celblok H. Je ziet haar ook in de nieuwe film De veroordeling. Bij het grote publiek is ze bekend van Flikken Rotterdam.
 • Robbie Kammeijer is nieuwslezer bij Editie NL, maar je kunt hem ook kennen van het Jeugdjournaal.
 • Aran Bade is verslaggever bij RTL Boulevard. Hij schuift ook regelmatig aan, aan de deks.
 • Giel de Winter is presentator; je kent hem bijvoorbeeld van StukTV. Op dit moment is hij op Amazon Prime Video te ien met Million Dollar More.
 • Esmee van Kampen was net als Frank van der Lende te zien in De Gevaarlijkste Wegen. Je kent deze actrice van haar rollen in bijvoorbeeld Scrooge Live 2021, Dit zijn wij, maar ook in Hemelrijken, de Nederlandse Loft en series als Komt een man bij de dokter (sketches), Familie Kruys en Tessa.
 • Sylvia Geersen werd bekend door haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006. Daarnaast was ze in verschillende tv-programma’s te zien als deelneemster. Zoals op dit moment ook iedere vrijdagavond in De Alleskunner VIPS 2022.
 • Dionne Slagter is YouTuber. Ze maakte tevens de indrukwekkende documentaire Moordtieten.
 • Irene Moors is een Nederlandse presentatrice, die volgens mij geen enkele introductie nodig heeft. We leerden haar kennen dankzij Telekids en samen met Carlo Boszhard ontwikkelde ze het succesvolle De TV Kantine.
 • Steven Brunswijk ken je als de Braboneger; hij deed eerder bijvoorbeeld mee aan De Alleskunner VIPS. En wist je dat hij tegenwoordig eigenaar is van een badkamerwinkel in Den Bosch?

Spelregels

Vergeten hoe de spelregels van De Verraders gaan? We zetten ze voor je op een rijtje. In een sfeervol kasteel in Zuid-Limburg komen achttien bekende Nederlanders samen voor een adembenemend spel. Enkele van hen worden De Verraders en de overigen worden Getrouwen.

 • Elke nacht ‘vermoorden’ de Verraders een Getrouwe.
 • Overdag mag de hele groep een poging doen een Verrader te ontmaskeren en te verbannen.

De kijker weet vanaf het begin wie deze verraders zijn. De overige deelnemers – de Getrouwen – hebben echter geen flauw idee. Angst, verdeeldheid en verdachtmakingen zijn het gevolg. En om de chaos compleet te maken moeten alle deelnemers wel samenwerken in missies (opdrachten) om het zilver bij elkaar te verdienen. Maar wie gaat er uiteindelijk met die schat vandoor, een Verrader of een Getrouwe?

De Verraders (in België) kijken

Wist je dat in Nederland wekelijks 2,1 miljoen kijkers naar seizoen 1 van De Verraders keken. In België kon je afgelopen weken genieten van het eerste Vlaamse seizoen van De Verraders. Het format is daarnaast verkocht aan landen als Amerika, Engeland, Scandinavië en Australië. En zoals gemeld: er is ook een speciale Videoland versie. De Verraders in Nederland is te kijken bij RTL4 en Videoland. Vanuit België is dat lastig te ontvangen. Al weet ik dat er lezers zijn die via een VPN Verbinding toch Videoland hebben weten aan te schaffen. Wil je als Nederlandse kijker De Verraders België terugkijken? Dat kan via VTM GO (app of website). Als het goed is, is dat zelfs mogelijk zonder VPN Verbinding. Veel kijkplezier!

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 april 2022 /