Million Dollar Island op SBS6 en Amazon Prime Video kijken

Je kunt vanaf vanavond – zondag 6 maart – om 21.30 uur kijken naar Million Dolland Island op SBS6. Een uurtje later komt de aflevering op Amazon Prime Video. Aan het survival reality programma Million Dollar Island doen 100 deelnemers mee; zij moeten 2 maanden zien te overleven en maken zo kans op één miljoen euro aan prijzengeld. De sleutel voor de winst? Dat is vriendschap. Ontdek hier alles over programma en deelnemers Million Dollar Island. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest.

Nog geen lid van Amazon Prime Video? Geen probleem: je kunt 30 dagen gratis kijken.

Million Dollar Island

Een onbewoond eiland. 100 wildvreemden. 2 maanden overleven. En één miljoen euro aan prijzengeld. Dat zijn de pijlers van het gloednieuwe survival realityprogramma Million Dollar Island. Maar overleven in de wildernis met minimale middelen is niet het enige waar het om draait. Elke deelnemer start met een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Met het spelen van spellen kunnen de eilandbewoners polsbandjes winnen en verliezen. Ze kunnen ook bandjes krijgen. Als iemand opgeeft en vertrekt omdat het te zwaar wordt, moet hij zijn bandje(s) weggeven aan één van de achterblijvers. Zo kan vriendschap een fortuin opleveren. Welke eilandbewoners houden het tot het einde vol en met hoeveel geld verlaten zij het eiland?

Deelnemers Million Dollar Island (NL)

Ben jij benieuwd naar de deelnemers aan Million Dollar Island? We weten dat de honderd kandidaten uit alle hoeken van Nederland komen. De groep is heel divers, zowel qua leeftijd als achtergrond. Wat gebeurt er met al deze mensen als ze met elkaar moeten overleven? Worden ze een hechte groep – of juist niet? En wat doen ze met de weinige middelen die voorhanden zijn… is het ieder voor zich of delen ze eerlijk? Overleven is belangrijk, maar vriendschappen opbouwen is essentieel. Door het vertrek van eilandbewoners die opgeven of door het winnen van spellen, worden sommige mensen steeds rijker. Wie verliest wordt waardeloos en moet uiteindelijk naar huis. Totdat er nog maar een paar eilandbewoners over zijn, die in een bloedstollende finale de kans krijgen om al hun verdiende bandjes om te zetten in keiharde cash. Maar die op de valreep ook nog alles kunnen verliezen…

Eén van de deelnemers aan Million Dollar Island herkennen we in ieder geval: dat is Bradley. Hij was eerder te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Survival programma & sociaal experiment

Million Dollar Island is niet alleen een next level survivalprogramma, zoals we Expeditie Robinson kennen. Het is ook een fascinerend sociaal experiment waarin het draait om hechte vriendschappen, onvoorstelbaar doorzettingsvermogen en geheime samenzweringen. Daarbij doet het weer denken aan Big Brother. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest.

Million Dollar Island op Amazon Prime Video

Je kunt Million Dollar Island kijken op SBS6 (om 21.30 uur). Een uur nadien komt de show ook op Amazon Prime Video. Hier zal ook de napraatshow Million Dollar More te zien zijn. Giel de Winter verzorgt deze nabeschouwing op de aflevering, waarbij we hopelijk ook deelnemers van Million Dollar Island aan het woord krijgen. Het doet wat dat betreft een beetje denken aan Moltalk en Eilandpraat. Heb je nog geen Amazon Prime Video, maar ben je wel benieuwd, dan is dit het ideale moment om je 30 dagen gratis kijken in te laten gaan.

Meer op Prime Video

Recent is er bijvoorbeeld ook een interessante documentaire over Rico Verhoeven online gegaan. En je kijkt op Prime Video ook het speciale seizoen terug van Het Jachtseizoen – waar je Giel de Winter van kent. En inderdaad: ook Thomas van der Vlugt – de Nederlandse Bachelor – behoort tot het drietal van StukTV.

Foto: MaxMore Photography

6 maart 2022 /