Hunted Into the Wild VIPS 2024 met deze deelnemers

Ontdek alles over de deelnemers aan Hunted Into the Wild VIPS 2024. Twaalf bekende Nederlanders slaan in dit programma op de vlucht in de rauwe natuur van Noorwegen. Een aanrader voor de liefhebbers van Klopjacht in België. Sterker: ik zou zo’n Klopjacht VIPS ook wel weer willen zien. De reeks die ze met 2 duo’s hebben gemaakt was maar karig. Dit is veel spannender. Wie denk jij dat het van deze duo’s gaat halen? Kortom: alles over Hunted Into the Wild VIPS 2024, dat te kijken is vanaf maandag 1 april 2024 om 20.30 uur op NPO1 bij AVROTROS. Let op: eerder zag je Hunted altijd op NPO3.

Hunted Into the Wild

Overgeleverd aan de wildernis en alle uitdagingen die daarbij horen, zijn de voortvluchtigen helemaal op zichzelf aangewezen. De zes duo’s slaan tegelijk op de vlucht nadat ze per helikopter worden gedropt. Vanaf dat moment begint een fysieke en mentale uitputtingsslag en de zoektocht naar aanwijzingen voor het extractiepunt. Op het moment dat de duo’s aan hun vlucht beginnen, komen op het hoofdkwartier de eerste beelden binnen. Operationeel leider Marcel van de Ven * is met zijn gespecialiseerde team neergestreken aan de rand van het gebied. Aangevuld met drie mobiele hunterteams, met specialisten in onder andere het tracken van sporen, zetten zij alles op alles om de voortvluchtigen op te pakken.

Deelnemers Hunted into the Wild VIPS 2024

Twaalf bekende Nederlanders slaan in Hunted into the Wild VIPS op de vlucht in de rauwe natuur van Noorwegen. TikTokkers Pieter Valley en Appie Mussa, dj’s Sander en Jordy Huisman (Kris Kross Amsterdam), bioloog Mátyás Bittenbinder en ecoloog Sterrin Smalbrugge, zangeres Do en model en presentatrice Loiza Lamers, ex-basketbalster Chatilla van Grinsven en cabaretier Steven Brunswijk en televisie,- en theatermakers Krista en Marcelle Arriëns (De Sekszusjes) zijn het doelwit van een zenuwslopende klopjacht. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt en alles sporen nalaat? Wie lukt het om via het extractiepunt het land te verlaten?

Kracht van de Hunted kandidaten…

De natuurkenners Mátyás en Sterrin weten van alle voortvluchtigen het meeste over de planten en dieren, maar wat weten ze over hunters? Vriendinnen Loiza en Do zijn vastberaden zich niet te laten kennen door de wildernis. Chatilla en Steven bundelen hun krachten voor deze barre overlevingstocht, maar hoe ver komen zij met hun humor en sportiviteit? Voor een snelle grap draaien online content creators Appie en Pieter hun hand niet om. In de ruige natuur moeten de twee ook hun serieuze survival skills aanboren. Hoe stelt de wildernis de broederband tussen de DJ-broers Sander en Jordy Huisman op de proef? En ook die van De Sekszusjes, Marcelle en Krista?

Deelnemers ken je van…

Waar je de deelnemers aan Hunted into the Wild VIPS 2024 van kunt kennen? We zetten ze op een rijtje:

  • Pieter Valley (die eigenlijk Pieter Van Leijen heeft) ken je van TikTok, daarnaast vormt hij ook een duo met Bram Krikke en maakten ze het nummer Bunda. Bram Krikke ken je dan weer van Last One Laughing seizoen 2.
  • Appie Mussa is ook een bekende TikTok’er. Daarnaast kun je hem kennen als acteur uit bijvoorbeeld Vakkenvullers en Herres.
  • Sander en Jordy Huisman ken je als de broertjes van Kris Kross Amsterdam. Je zag het duo ook al in De Verraders VIPS (waarin ze beide eindigden als verraders). Ze deden ook mee aan Tulpen uit Antwerpen en zijn de neefjes van presentator Henny Huisman.
  • Matyas Bittenbinder * is bioloog. Hij deed het goed in De Slimste Mens 2022-2023.
  • Sterrin Smalbrugge * is reptieldeskundige.  Je kunt haar ook kennen van de show Reptielengek op Videoland. En ze was in Expeditie Robinson 2021 te zien.
  • Steven Brunswijk leerden we kennen als de Braboneger. Hij is cabaretier en ook online erg actief.  We zagen hem recept als één van de discipelen in The Passion 2024.
  • Chatilla van Grinsven zag je bijvoorbeeld in Het beste van… 50 jaar te land, ter zee en in de lucht. Daarnaast was ze deelnemer in tal van shows, waarbij de meest opvallende toch wel het programma De Tijd van Ons Leven (een remake van een Vlaamse show) en The Big Balance, waarin de voormalig topbasketbalster ging koorddansen.
  • Loiza Lamers schreef het boek Loiza*, over de kracht van onvoorwaardelijke liefde bij levensveranderende keuzes. We leerden haar beter kennen in de documentaire Altijd Al Loiza over haar transitie en de liefde.
  • Do is zangeres; ze staat al jaren op de planken.
  • Krista en Marcelle Arriëns ken je dus als De Sekszusjes, die je eerder met hun eigen programma op tv zag. Lees er meer over in het artikel: Naakt voor de klas met de Sekszusjes: Krista en Marcelle Arriëns.

Hunted te kijken als Klopjacht in België 

Wist je dat het programma Hunted een remake heeft gekregen in België; daar heet het programma Klopjacht en kun je het kijken op Play4. Er zijn inmiddels meerdere seizoenen gemaakt en zelfs een Klopjacht celebs (maar die is echt karig als je de Nederlandse seizoenen kent). Via GoPlay zijn verschillende seizoenen terug te kijken. Wil je in Nederland GoPlay kijken, dan is dat ook mogelijk met een VPN Verbinding.

Hunted / Klopjacht kijken

Hunted Into the Wild VIPS is iedere maandag om 20.30 uur te kijken bij AVROTROS op NPO1 (eerder kwam het programma altijd op NPO3). Kijk de afleveringen terug via NPO Start of NPO Plus. Wist je dat je vanuit België naar alle seizoenen van Hunted kunt kijken? Zorg voor een VPN Verbinding, zet deze op Nederland en ga dan naar de website van NPO Start. Dan ontdek je er verschillende seizoenen. Zo schreven we recent nog over Hunted VIPS 2023, maar ook over het andere Into the wild seizoen.

Foto’s AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 april 2024 /