Loiza Lamers in Altijd Al Loiza over transitie en de liefde

Loiza Lamers vertelt haar verhaal in de documentaire Altijd Al Loiza. Nooit eerder was het 26-jarige model en presentatrice zo openhartig over haar leven als in deze docu. Deze documentaire is nu te kijken op Videoland.

Altijd Al Loiza

Regisseur Elza Jo Tratlehner volgt Loiza voor langere tijd van dichtbij als ze vertelt over haar liefdesleven en confrontaties waar zij als vrouw dagelijks tegenaan loopt. Voor haar was de transitie naar vrouw op jonge leeftijd nooit een keuze, maar een vanzelfsprekendheid, ze was Altijd Al Loiza. We zien een kwetsbare, maar vooral ook een sterke en gelukkige vrouw.

Loiza Lamers

Loiza Lamers is een knappe en succesvolle vrouw in de bloei van haar leven. Zoals bij iedere jonge vrouw gaat dat gepaard met de nodige onzekerheden en levensvragen. Voor Loiza is er één specifiek onderwerp waarin zij onzekerheid en angst ervaart: de liefde. Deze documentaire legt op een kwetsbare manier vast tegen welke confrontaties ze hierdoor dagelijks aanloopt. Loiza Lamers is openhartig over haar leven en de liefde en laat de kijker dichterbij komen dan ooit.

Samen met haar moeder Mirjam Lamers heeft Loiza het boek Loiza – Over de kracht van onvoorwaardelijke liefde bij levensveranderende keuzes geschreven. Het boek is op dit moment te reserveren en verschijnt naar verwachting begin december.

Liefdesleven

Loiza Lamers vertelt: “Met de documentaire wil ik het verhaal achter Loiza vertellen. Ik krijg vaak verzoeken om te praten over mijn liefdesleven, maar dat heb ik nooit gedurfd en altijd afgewezen. Net als iedereen vind ik het een spannend en moeilijk onderwerp. In Altijd Al Loiza zet ik voor het eerst deze deur open en geef ik de kijker een oprecht en eerlijk beeld van mijn leven. Dat voelt als een persoonlijke bevrijding. Ik hoop dat mensen zich in de documentaire herkennen, want liefde is een universeel aspect.”

Altijd Al Loiza is een productie van NewBe, die ook de realityserie van Ronnie Flex en Demi de Boer hebben geproduceerd. Evenals de serie Herres

Foto: Videoland / Elza Jo Tratlehner

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 oktober 2021 /