De dag van vandaag seizoen 3: inschrijven voor deze quiz

De dag van vandaag seizoen 3 met Fien Germijns en Bart Cannaerts is maandag 8 januari 2024 van start gegaan. Hebben de dure feestdagen een klein gat geslagen in het gezinsbudget? Geen zorgen! Je kun ook dit seizoen weer winnen zónder mee te spelen. Inschrijven voor de quiz De dag van vandaag is nog steeds mogelijk. Lees er hier alles over.

De dag van vandaag seizoen 3

Terwijl drie gezellige bekende mensen het harde quiz-werk opknappen en zo prijzengeld verzamelen, kan de kijker thuis zich rustig inschrijven, met een warm kopje thee dan wel een goeie trappist in de zetel zinken, en wachten tot Fien Germijns aan de deur staat met een grote cheque. Bijkomend voordeel: alle quizvragen gaan over de dag die net om is, dus je bent helemaal mee met het laatste nieuws van de dag.

Deelnemers De dag van vandaag 2024

Welke bekende Vlamingen er dit seizoen onder andere meedoen aan De dag van vandaag? Wat dacht je van Jonas Geirnaert (die je recent nog zag in Boris), Jelle De Beule (waarvan we wachten op Nonkels 2) en Lieven Scheire (die we gezamenlijk natuurlijk leerden kennen bij Neveneffecten). Maar ook aan Wim Willaert, Sarah Vandeursen (die het interessante Sarah in Wokeland presenteerde) en Wouter Deprez. In de tv-gidds zie ik verder onder andere het weerteam met Jacotte Brokken, Bram Verbruggen en Sabine Hagedoren. Maar denk ook aan Merol, Gustaph en Siska Schoeters. Net als Wim Lybaert, Maaike Cafmeyer (die we zien in Sergio Over De Grens seizoen 2) en Bert Janssens. En wat dacht je van Sam Gooris, Kelly Pfaff en Shania Gooris, die op dit moment te zien zijn in Expeditie Gooris in Japan. Maar ook Kat Kerkhofs, Elisabeth Lucie Baeten (van De laatste dag) en Lennert Coorevits. En wat dacht je van Maureen Vanherberghen, Nona ’t Jolle en Garry Hagger? Of Jens Dendoncker, Joke Emmers en Bart van Peer. Maar denk ook aan Joris Hessels (die indruk maakt in De Expeditie Groenland), Slimste Mens Guga Baul en Soe Nsuki (die we weer zagen in Vrede op Aarde).

Inschrijven quiz De dag van vandaag

 Inschrijven voor De dag van vandaag kan elke dag van de uitzendingen via VRT MAX. Daar vind je een inschrijfformulier. Of je je nu alleen inschrijft of met je gezin, je lief, je voetbalploeg, de studentenvereniging… Het maakt niet uit, als je er maar voor zorgt dat je ’s avonds thuis bent. Als de quizzers de finale verliezen, gaat het geld in de pot voor de volgende dag – waar een andere kijker dan weer kans op maakt.

Terugkijken

Je kunt De dag van vandaag ook terugkijken op VRT MAX. Daar vind je niet alleen de nieuwe afleveringen. Maar ook het complete tweede seizoen. Seizoen 1 is er helaas niet meer te vinden. De dag van vandaag is vanaf 8 januari 2024 van maandag tot en met donderdag rond 21.30 uur op VRT1 en VRT MAX. Wil je uit Nederland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België, dan kun je ook de afleveringen terug kijken via VRT MAX.

Fien Germijns & Bart Cannaerts

Waar je presentatoren Fien Germijns en Bart Cannaerts van kent? Fien Germijns was de afgelopen weken al dagelijks op tv als presentatrice van Switch. Bart Cannaerts ken je bijvoorbeeld van zijn shows, zoals Waar is Barry? Hij was de cycloop in The Masked Singer. Via de links ontdek je nog veel meer over Bart Cannaerts en Fien Germijns.

Foto: VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 januari 2024 /