Waar is Barry? en andere shows Bart Cannaerts (op tv) kijken

De show Waar is Barry? van Bart Cannaerts is vanavond – donderdag 8 juni 2023 – om 22.45 uur op VTM2 te kijken. Daarnaast heb ik ook zijn andere shows Wanneer gaan we nog eens bowlen? en We moeten nog eens afspreken op VTM GO ontdekt. Ook Daar is Barry? Staat daar al. Zo hoef je dus niet te wachten om de shows van Bart Cannaerts op tv te kijken.

Waar is Barry?

De show Waar is Barry? komt uit 2012/2013. In deze voorstelling doet Bart Cannaerts dat wat hij goed kan: hij vertelt verhalen over alles en zingt liedjes over niets. Waar is Barry is de tweede show van Bart Cannaerts. We maakten kennis met deze stand-up comedian in Ik tel tot tien (2010-2011) en later volgden Wanneer gaan we nog eens bowlen (2013-2014) en We moeten nog eens afspreken (2019-2020, 2022). Twee shows waar we op VlaamsKijken eerder over schreven.

Wist je dat de show Waar is Barry nog steeds op dvd verkrijgbaar is?

Bart Cannaerts

Maar de laatste tijd zien we Bart Cannaerts niet meer zo vaak als stand-up comedian. Nee, we kennen ‘m op tv vooral als presentator en zelfs als speurder. Zo zag je hem recent als presentator van De dag van vandaag seizoen 2. En hij behoorde tot de speurders in The Masked Singer 2023, nadat hij zelf had meegedaan als cycloop. We kennen hem daarnaast als verliezend finalist uit de De Allerslimste Mens ter Wereld en als vervang presentator van De Slimste Mens Ter Wereld toen Erik Van Looy geveld was door corona.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 juni 2023 /