The Masked Singer Nederland 2023 met deze kandidaten…

The Masked Singer Nederland 2023 gaat vrijdag 10 november om 20.00 uur van start bij RTL4. Ruben Nicolai presenteert de show. In het panel van The Masked Singer Nederland zien we in 2023 Monica Geuze, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Buddy Vedder. Ontdek hier wie de kandidaten dit jaar zijn…

Monica Geuze in panel Masked Singer

Het gloednieuwe seizoen van The Masked Singer gaat op vrijdag 10 november 2023 van start in Nederland op RTL4. Dit seizoen zal Monica Geuze aanschuiven in het panel. Je kent Monica Geuze onder andere als presentatrice van The Bachelorette. Wist je dat de presentatrice eerder al meedeed aan The Masked Singer? Vorig jaar zagen we haar namelijk in een knalroze flamingopak, waarbij ze het zelfs tot de finale schopte. Zij weet als geen ander hoe bizar warm en claustrofobisch zo’n Masked Singer pak is.

The Masked Singer Nederland 2023

Monica Geuze voegt zich bij bekende panelleden: Loretta Schrijver, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Buddy Vedder. Zij gaan raden welke BN’ers zich al zingend en dansend schuilhouden in de indrukwekkende pakken. Vanaf seizoen 5 van The Masked Singer Nederland (in 2023) zullen er niet langer twee teams zijn maar raad elk panellid voor zichzelf. Ruben Nicolai is weer de presentator van dienst. In België gingen de speurders altijd al individueel aan de slag. Lees hier bijvoorbeeld meer over: The Masked Singer 2023.

Wist je dat in België The Masked Singer 2024 al is aangekondigd?

The Masked Singer

In The Masked Singer gaan bekende Nederlanders, verborgen achter maskers, de strijd met elkaar aan door te zingen en dansen. Tijdens de show worden hints gegeven, en zullen de panelleden raden wie er in welk kostuum zit. Degene met de minste stemmen moet zijn of haar ware identiteit onthullen en het programma verlaten. Inmiddels is men in Nederland toe aan seizoen 5 van The Masked Singer. In België zijn er inmiddels drie seizoenen en kunnen we in 2024 ook naar het vierde kijken. Wij hebben al veel over The Masked Singer geschreven (en dan zowel over Nederland als België).

Deelnemers seizoen 5

We weten inmiddels dat er in totaal twintig deelnemers meedoen aan The Masked Singer 2023 in Nederland. We weten inmiddels welke karakters er meedoen en daar zit wel een bekende bij voor de Vlaamse kijkers. In België zagen we namelijk ook eerder de libelle in The Masked Singer. We zetten alle twintig kandidaten die deelnemen aan The Masked Singer Nederland 2023 op een rijtje…

Kandidaten The Masked Singer Nederland 2023

Dat doen we eerst alleen met de naam van hun karakter, maar we werken dit artikel wekelijks bij. Want jij bent natuurlijk – net als ik – nieuwsgierig naar wie de deelnemers dit jaar zijn. Als er zoveel kandidaten zijn, dan kunnen daar niet anders dan heel bekende namen bij zijn. Wie gaan ons deze editie verrassen met hun optredens? Ik ben benieuwd… Wie denk jij dat wie is? Je kunt in onze Facebook-groep in deze post altijd je bevindingen delen.

 1. Badeend
 2. Bonbon
 3. Discobol
 4. Magiër
 5. Toffe Peer
 6. Tuinkabouter
 7. Buffel
 8. Hert
 9. Eekhoorn
 10. Ijsbeer
 11. Koala
 12. Kogelvis
 13. Schaap
 14. Uil
 15. Walrus
 16. Zeester
 17. Druiventros
 18. Stinkdier
 19. Nijlpaard
 20. Libelle

<< spoiler alert >> Wil je niet weten wie de deelnemers zijn aan The Masked Singer in Nederland in 2023 lees dan niet verder.

Dit zijn deelnemers The Masked Singer Nederland

Druiventros en Libelle zijn de eerste deelnemers die The Masked Singer 2023 in Nederland moeten verlaten. Wie zij zijn?

 • Druiventros blijkt presentator Bert van Leeuwen, die je kent van Het Familiediner en Soep, sores en soelaas.
 • Libelle was een verrassende kandidate, namelijk presentatrice Dionne Stax. Haar zagen we recent nog in Van onschatbare waarde.
 • Bonbon is een opvallende kandidate, dat bleek namelijk Anky van Grunsven te zijn. De dame die in het verleden schitterde met haar paard Bonfire.
 • Kogelvis in The Masked Singer 2023 bleek Albert Verlinde te zijn.
 • Discobol was voormalig keeper Hans van Breukelen. Wist je dat Hans van Breukelen meerdere boeken* heeft geschreven?
 • Tuinkabouter bleek Het perfecte plaatje-jurylid William Rutten*. Dat is tevens de maker van de persfoto’s van het programma, dus zijn deelname was nog extra spannend, door zijn betrokkenheid bij de show.

The Masked Singer Finale 2023

Op zondag 31 december om 21.45 uur kun je bij RTL 4 kijken naar de finale van The Masked Singer Nederland 2023. De afgelopen weken hebben tal van bekende Nederlanders, verborgen achter maskers, gestreden door tegen elkaar te zingen en dansen. Op oudejaarsavond ontdekken we in de finale definitief wie alle deelnemers zijn.

The Masked Singer terugkijken

Wil je The Masked Singer terugkijken, dan kan dit via Videoland. Wist je dat alle RTL4-programma’s te vinden zijn bij TV Gemist bij Videoland. Je kunt dan zeven dagen terugkijken via de app of de Videoland website. Dit doe je zonder betaald abonnement. Ik vermoed dat je zo ook vanuit het buitenland terug kunt kijken; zorg dan wel voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, voordat je van start gaat. Mocht dit niet lukken, geef me dan een seintje. De Vlaamse seizoenen van The Masked Singer terugkijken kan via VTM GO. Lees de uitleg: Vlaamse tv: VRT MAX, GoPlay, VTM Go, Streamz kijken Nederland.

Foto: William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 december 2023 /