Beste Zangers 2023: deelnemers, podcast en Het verhaal van…

Beste Zangers 2023 is vanaf zaterdag 2 september 2023 om 20.29 uur te kijken bij AVROTROS op NPO1. De Beste Zangers 2023 deelnemers zijn Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, Beau en Marco Bakker. Ontdek hier meer over de artiesten en de extra’s bij dit seizoen, zoals de podcast en Het verhaal van… En wat dacht je van The Power of Music; een speciale aflevering van de Beste Zangers in 2023.

Wist je dat Stef Bos en Jaap Reesema afgelopen jaar mee hebben gedaan aan de Vlaamse variant. Lees hier alles over Liefde voor Muziek met Jaap Reesema en Stef Bos. En er komt ook een nieuw seizoen. Ontdek alles over Liefde voor Muziek 2024.

Beste Zangers 2023

Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, MEAU en Marco Bakker zijn te zien in het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Samen met gastheer Jan Smit zijn de zangers naar het zonnige Sevilla afgereisd om in het repertoire van hun mede-artiesten te duiken. Radio-dj Bart Arens blikt dit seizoen vooruit met de artiesten op de uitzending in de Beste Zangers-podcast. Bij terugkomst zijn de muzikale verhalen bij de zangers nog eindeloos. In de extra portrettenreeks Het verhaal van… (vergelijkbaar met de Thuis bij-reeks van vorig jaar) openen ze hun voordeur voor elkaar en geven een tour langs plekken die belangrijk zijn in hun muzikale carrière.

Beste Zangers 2023 deelnemers

Douwe Bob, Mell, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, MEAU en Marco Bakker zijn de Beste Zangers 2023 deelnemers. Waar je deze artiesten naast Beste Zangers 2023 van kent; we zetten het op een rijtje.

Beste Zangers 2023: wanneer op tv?

Nu vraag je je misschien af: wanneer is Beste Zangers 2023 precies op tv? We zetten het allemaal voor je op een rijtje. Je kunt vanaf zaterdagavond 2 september om 20.29 uur kijken naar een nieuwe aflevering. Beste Zangers terugkijken kan dan via NPO Start en NPO Plus, waar je ook eerdere seizoenen kunt kijken. Op zaterdag verschijnt er ook een podcast aflevering. En je kunt op NPO Start ook kijken naar Beste Zangers Het verhaal van. Wil je vanuit het buitenland kijken naar NPO Start, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet.

Terug naar Beste Zangers 2023:

Beste Zangers

De zangers vertolken traditiegetrouw wekelijks elkaars liedjes onder begeleiding van de Beste Zangers-band onder leiding van Marcel Fisser. Ze nemen elkaar mee in hun muzikale reis, ontdekken de mooie verhalen achter de nummers en herkennen zich in de vaak ontroerende en betekenisvolle teksten. Welke muzikale verrassing, verborgen parel of klassieke hit het nieuwe seizoen van Beste Zangers gaat brengen, is van nu weer op tv te zien.

The Power of Music

Naast de duetten-aflevering heeft dit seizoen nog een speciale uitzending: The Power of Music. In deze aflevering wordt er aandacht besteed aan de kracht van muziek en hoe muziek kan helpen bij mentale gezondheid. Voor veel artiesten kan de muziekindustrie een zware wissel trekken op hun mentale gezondheid door de hoge druk en overvolle schema’s. Maar ook buiten de muziekindustrie is het een veel voorkomend probleem dat (jonge) mensen kampen met mentale klachten of een burn-out. De zangers op de bank herkennen zich hierin en vertellen hoe muziek hen helpt in moeilijke tijden. Iedereen heeft wel een nummer waar je naar luistert als het even te veel wordt. Of juist een nummer waar je altijd een goed gevoel van krijgt. In België werd dit eerder al gedaan: Liefde voor Muziek Special voor Rode Neuzen Dag.

Beste Zangers Podcast

Iedere aflevering van Beste Zangers zit altijd vol verhalen van de hoofdgast, maar er is nog veel meer te vertellen. Aan Bart Arens de eer om al het onbesprokene, bespreekbaar te maken met de deelnemers aan de Beste Zangers 2023. In de Beste Zangers-podcast blikt Bart vooruit met de artiest die in de uitzending centraal staat en geven al een preview van één van de hoogtepunten. Verder praten de Beste Zangers 2023 artiesten over liedjes die dierbaar zijn en nummers die de uitzending niet gehaald hebben. De podcast is een week eerder te beluisteren dan de uitzending.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2023 /