Alles is Muziek met Marieke Elsinga en deze BN’ers…

Marieke Elsinga presenteert vanaf zaterdag 8 april om 21.45 uur bij RTL4 de nieuwe muzikale spelshow Daar zit muziek in! Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood zijn de teamcaptains. En natuurlijk komen er ook een hoop BN’ers langs. Ontdek hier alles over Alles is muziek van Marieke Elsinga.

Alles is Muziek is te kijken bij RTL4 na Make Up Your Mind.

Alles is Muziek

Zit er muziek in een spel kaarten, haal je tonen uit een fietspomp en waarom knokken de kandidaten om een magnetron? Onder leiding van presentatrice en muziekfanaat Marieke Elsinga gaan twee teams van BN’ers (met teampcaptains Jeroen van Koningsbrugge* en Holly Mae Brood) in verschillende spelrondes de uitdaging aan. Ze strijden om zoveel mogelijk uiteenlopende doe-het-zelf producten, huishoudelijke artikelen en zelfs etenswaren, die ze oh-zo hard nodig zullen hebben om in een zinderende finale een hitsong uit te voeren. En dat zonder instrumenten, met een studio vol publiek.

Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood teamcaptains

Is het mogelijk om met verschillende huishoudelijke, doe-het-zelf, maar ook technische voorwerpen een hitsong uit te voeren? En wel zodanig dat een zaal vol publiek ervan uit zijn dak gaat? Op die vraag zullen in Alles is Muziek teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Holly Mae Brood samen met hun enthousiaste wekelijkse bekende gasten een creatief antwoord geven. Behalve over muzikale kennis moeten de BN’ers ook beschikken over een goede dosis tactiek, om zoveel mogelijk bruikbare spullen te verzamelen, waar letterlijk ‘muziek in zit’.

  • Jeroen van Koningsbrugge zag je recent nog in DNA Singers. Daarnaast is hij iedere zondagavond op tv in het nieuwe seizoen van Draadstaal.
  • Holly Mae Brood ken je natuurlijk als presentatrice van Love Island, maar je zag haar als actrice recent in Foodies en The Takeover.

BN’ers in Alles is Muziek

Met de verzamelde ‘instrumenten’ duiken de teams de repetitieruimte in om het muzieknummer, dat ze aan het begin van de aflevering toegewezen hebben gekregen, te repeteren. Daarna zullen ze dit ten overstaan van een uitzinnig publiek ten gehore brengen. Welke BN’ers blijken waanzinnig origineel? Is Tabitha op tijd met het alarm van haar brandmelder en weet Klaas van der Eerden geluid uit zijn gieter te krijgen? Wie wint het publiek voor zich en kan zich de winnaar van de aflevering noemen? Laat je verrassen door verbazingwekkende en originele performances van de BN’ers!

Marieke Elsinga

Presentatrice Marieke Elsinga: “Ik heb zoveel lol gehad met het presenteren van dit programma! Je zal echt versteld staan hoeveel muziek er uit bijvoorbeeld skilatten of een ballon te halen valt. Sowieso is het voor mij één grote speeltuin: popmuziek, mijn eerste grote spelshow én twee muzikale team captains waar ik hard om kan lachen. Ik kan me geen leukere terugkomst van mijn zwangerschapsverlof bedenken!”

Foto: Tom Cornelissen

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 april 2023 /