Dina Tersago is Libelle in The Masked Singer België

Dina Tersago is in de tweede aflevering van The Masked Singer in België ontmaskerd als de sexy Libelle. Er werd gedacht dat het om een model, piepjong meisje of zelfs de vriendin van Jens Dendoncker – Lauren Versnick – zou gaan. Maar het is dus de presentatrice van Boer Zoekt Vrouw.

Dina Tersago

Dina Tersago kreeg van presentator Niels Destadsbader in ieder geval de ‘de medaille voor de smalste taille’. Maar het was niet genoeg. Na de ontmaskering van burgemeester Bart Tommelein als het monster, ging nu ook het masker van de libelle af. Vol spanning keken Jens Dendoncker, Karen Damen, Julie Van den Steen en gast speurder Leen Dendievel (die net een nieuw boek uit heeft) naar de onthulling. Voor Dina Tersago kwam hiermee een einde van een ‘onvergetelijk, maar bewogen avontuur’. Gelukkig staat er in het najaar van 2020 alweer een nieuwe uitdaging op haar te wachten. Ze gaat namelijk een nieuwe show presenteren met Andy Peelman. (Die in de vierde aflevering van The Masked Singer het Duiveltje bleek te zijn.)

Wie er naast Bart Tommelein en Andy Peelman nog meer ontmaskerd zijn? Dit zijn de otter, de zeemeermin, de aap, de suikerspin, de wolf, de duiker en winnares de koningin.

Leen Dendievel gast jury tweede aflevering The Masked Singer Belgie

Paniekaanval bij opzetten masker libelle

In The Masked Singer: Behind The Mask op VTM GO vertelt Dina over de ups en downs in haar parcours. Van de euforie toen ze voor het eerst het glinsterende Libelle-pak zag – “Het is nog mooier dan wat ik in mijn gedachten had!” – tot het beklemmende gevoel bij het opzetten van het masker. “Bij de eerste repetitie kreeg ik een paniekaanval toen dat hoofd op ging. Het werd heel warm in het masker, ik had het gevoel dat ik geen zuurstof kreeg. Er stond een witte spot op mij waardoor ik niks meer zag. Toen ben ik helemaal geflipt.” De camera volgt Dina Tersago ook tijdens haar zang- en dansrepetities én terwijl ze in de auto oefent met haar nietsvermoedende zoontjes Isak en Thor op de achterbank.

Dina Tersago is Libelle in The Masked Singer België

Rollercoaster

“Ik neem met heel veel spijt afscheid van Libelle”, besluit Dina Tersago. “Als ik terugkijk op de afgelopen maanden ben ik vooral heel dankbaar dat ik dit heb mogen doen. Het is zo’n rollercoaster geweest en iets dat ik anders nooit zou hebben meegemaakt in mijn leven. Mijn kinderen vragen soms wat ik zoal doe op mijn werk. Dan denk ik: ‘Manneke, je moest eens weten. Ik zat vandaag in een Libelle-pak!’ Dit was zó buiten mijn comfortzone, maar het was ook zo mooi en leuk om mee te maken. Ik zag Libelle heel graag.”

Ontdek het hele verhaal van Dina Tersago nu in The Masked Singer: Behind The Mask op VTM GO.

Ontmaskering van Dina Tersago als libelle


Foto’s VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 september 2020 /