Vier Handen Op Eén Buik 2023 met deze deelnemers en BN’ers

Vier Handen Op Eén Buik 2023 of te wel seizoen 10 is sinds dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO3 te kijken. Ontdek hier meer over de Vier Handen Op Eén Buik deelnemers en de BN’ers die hun bijstaan. Met dit seizoen Sanne Vogel, Kim Feenstra, Isa Hoes, Soundos El Ahmadi, Channah Koerten, Nienke Plas, Bobbi Eden en Dyantha Brooks.

Vier Handen Op Eén Buik 2023

Wanneer je zwanger bent komt er veel op je af en zit je vol vragen. Hoe ga je om met het veranderen van je lichaam? Voor wat voor keuzes kom je te staan? En wat als je niet zwanger bent van één, maar van twee kindjes? In seizoen 10 van Vier Handen Op Eén Buik volgen we aanstaande moeders die laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje.

Vier Handen Op Eén Buik deelnemers

De bekende moeders kunnen dankzij hun ervaring met het ouderschap de deelnemers aan Vier Handen Op Eén Buik als geen ander aanmoedigen in deze bijzondere en spannende tijd. Sanne Vogel, Kim Feenstra, Isa Hoes, Soundos El Ahmadi, Channah Koerten, Nienke Plas, Bobbi Eden en Dyantha Brooks beleven samen met de moeders-in-spé de periode van voor, tijdens en na de bevalling. 

Bekende moeders

Waar je de bekende moeders van kent; we zetten het op een rijtje:

  • Sanne Vogel is zowel actrice als scenarioschrijfster en regisseur. Zo maakte zij de remake van Brasserie Romantiek, namelijk de film Brasserie Valentijn. Als actrice kun je haar kennen van haar rollen in Schnitzelparadijs – de serie, Floor Faber en meer recent Foodies.
  • Kim Feenstra is bekend geworden door haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006. Ze ging als model aan het werk, kwam in verschillende programma’s voorbij, acteerde onder andere in Verliefd op Ibiza, kreeg haar eigen docusoap en schreef een boek. Inmiddels is ze ook moeder. 
  • Isa Hoes brak bij het grote publiek natuurlijk door als Myriam van der Pol in Goede tijden, slechte tijden. En ken je Rozengeur & Wodka Lime nog (die is te zien op Videoland)? Maar je zag haar ook in Celblok H (de serie die de Vlamingen kennen als Gent West). Zelf is ze – sinds ze het boek Toen ik je zag over het overlijden van haar man Antonie Kamerling schreef – ook actief als schrijfster. Isa Hoes schrijft niet alleen over rouw, maar ook over de overgang. Dat doet ze met haar vriendin Medina Schuurman. 
  • Soundos El Ahmadi ken je uit MeskinaAll Stars & Zonen (waar seizoen 2 binnenkort van op tv komt) en het hilarische Last One Laughing Nederland.
  • Channah Koerten zag je recent in Echte Meisjes In De Jungle deelnemers. We leerden haar kennen in Ex on the Beach: Double Dutch. Maar ze deed ook mee aan Temptation Island VIPS (en bleek toen zwanger te zijn). Ze had ook haar eigen realityserie De Koertjes naar Curaçao.
  • Nienke Plas kennen we als cabaretière, zangeres en tegenwoordig ook actrice. Zo kun je haar kennen uit de F*ck de liefde-films. Net als Soundos El Ahmadi zag je haar in LOL Nederland.
  • Bobbi Eden werd bekend als pornoster, maar inmiddels maakte ze ook programma’s als Sex Tape en Bevallen met Bobbi. Je kunt haar ook van haar haakwerk kennen.
  • Dyantha Brooks is presentatrice bij Shownieuws en Lettrix. Ze deed in 2021 mee aan Expeditie Robinson. Haar partner is ondernemer Mick de Vlieger, die je recent nog zag als één van de kandidaten in Kamp van Koningsbrugge 2023.

* Als je op bovenstaande namen klikt, ontdek je nog meer van het werk van deze bekende vrouwen.

4 handen op 1 buik op tv / gemist?

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 29 augustus 2023 om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Heb je het programma gemist? Geen probleem: je kunt ze terugkijken via NPO Plus en NPO Start. Wist je dat je daar ook nog seizoen 7, 8 en 9 kunt zien? Wil je vanuit het buitenland kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet en ga dan pas naar de NPO Start site.

Meer over de inhoud van de afleveringen van Vier Handen Op Eén Buik seizoen 10 (2023)

Kim Feestra & Shylena

In de eerste aflevering staat Shylena (19) voor een belangrijke keuze als ze erachter komt dat ze zwanger is. Doordat haar vriend totaal niet blij is met de zwangerschap moet ze kiezen voor de baby of haar vriend. Shylena kiest voor de baby en komt er alleen voor te staan. Ze besluit daarom om weer bij haar moeder te gaan wonen. De moeder van Shylena heeft het niet makkelijk. Ze kampt al jaren met een vorm van kanker.

Kim Feenstra over Vier Handen Op Eén Buik

Model, fotograaf en moeder Kim Feenstra ondersteunt Shylena op weg naar en na de bevalling. Kim Feenstra: “Ik doe mee met Vier Handen Op Eén Buik, omdat ik het een heel mooi programma vind. Bijzonder, rauw, open en echt. Ik hoop dat ik met mijn levenservaring en kennis iemand anders kan motiveren en inspireren.”

Aflevering 2:

Sanne Vogel en Nina

Gelukkig vindt ze steun bij haar opa Harm, die zijn huis voor het gezin openstelt en waar ze nu samen met haar vriend en zoontje bij woont. Met de komst van een tweeling zal Nina ritme moeten opbouwen, wat makkelijker is gezegd dan gedaan. Gelukkig wordt ze bijgestaan door Sanne Vogel, die met het hebben van een tweeling als geen ander weet wat Nina te wachten staat. 

Aflevering 3:

Dyantha Brooks en Selena

De 20-jarige Selena wordt onverwachts zwanger van haar zestien jaar oudere vriend Danny. De zwangerschap van Selena gaat gepaard met een hoop stress. Er is in hun appartement brand uitgebroken en sindsdien voelt ze zich al maanden niet veilig in huis. Daarnaast heeft Selena een hekel aan zwanger zijn. Ze zit niet lekker in haar vel en door het veranderen van haar lichaam wordt ze erg onzeker. Zelfs Danny, haar steun en toeverlaat, kan haar niet laten inzien dat hij haar prachtig vindt. Gelukkig is daar bekende moeder Dyantha Brooks die als geen ander weet hoe Selena zich voelt.

Aflevering 4:

Channah Koerten en Marleen

Als klein meisje droomde Marleen (20) er van om jong moeder te worden. Op haar negentiende stopte ze met de pil en vrijwel meteen daarna raakte Marleen zwanger van haar vriend Yasin. Veel sneller dan verwacht, maar niet minder welkom. Marleen zit vol vragen, maar heeft niemand om ze aan te stellen. Ze heeft geen contact meer met haar moeder en met haar vader praten over hoe haar lichaam verandert, vindt ze lastig omdat ze slachtoffer is geweest van seksueel misbruik. Channah Koerten staat in Vier handen Op Een Buik 2023 (aflevering 4) klaar om al haar vragen te beantwoorden.

Aflevering 5:

Nienke Plas en Romy

Romy is achttien jaar als ze onverwachts zwanger raakt van de zeventienjarige Thijmen. Voor beiden een grote schrik, maar Romy wil het kindje houden. Om zich voor te bereiden op het moederschap trekt ze weer in bij haar moeder en stiefvader. Haar familie en vrienden zijn zo blij, dat de zwangere Romy ondertussen de naam van het kindje op iedereen heeft getatoeëerd. Romy is erg bang voor de bevalling en is vastberaden om thuis te bevallen met al haar familie en vrienden dichtbij. Gelukkig is daar Nienke Plas om haar bij te staan in deze spannende tijd.

Aflevering 6

Bobbi Eden en Aldinya

De jonge Aldinya is 16 jaar wanneer ze verrast wordt door haar zwangerschap. Samen met haar moeder is ze vastberaden om de kleine te houden. Aldinya heeft de relatie met de vader van het kindje inmiddels verbroken. Ze is daarom nog erg zoekende in wat voor rol hij kan gaan spelen in hun toekomstige leven. Voorbereiding op de bevalling en het moederschap vindt Aldinya niet nodig. Ze laat alles gewoon op zich afkomen en ziet wel hoe het loopt. Haar grote wens is om te worden bijgestaan door Bobbi Eden en dat doet Bobbi zeker niet zonder blad voor de mond.

Aflevering 7:

Soundos el Ahmadi en India

India (16) raakt onverwachts zwanger van haar grote liefde Jeffrey (21). Het stel is geschrokken, maar kijkt ontzettend uit naar de komst van de kleine. Met name toekomstige vader Jeffrey ziet erg tegen bevalling op. Terwijl India de rust zelve is en alles op zich af laat komen schieten de doemscenario’s door Jeffrey zijn hoofd. Gelukkig staat Soundos el Ahmadi klaar om de paniek bij de jonge aanstaande vader weg te nemen.

Aflevering 8:

Isa Hoes

In de laatste aflevering van het seizoen zien we Isa Hoes.

Foto: BNNVARA – Skyhigh TV

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 oktober 2023 /