Bevallen met Bobbi Eden (nieuw seizoen) op TLC

Bobbi Eden is terug in een nieuw seizoen Bevallen met Bobbi waarin ze een aantal bijzondere bevallingen van dichtbij meemaakt.  Bobbi is gek op baby’s en kinderen en vindt het een eer om  getuige te mogen zijn van de intieme ervaring van het krijgen van een baby. Te zien vanaf vanavond – dinsdag 20 april – om 20.30 uur bij TLC.

Bevallen met Bobbi Eden

In dit nieuwe seizoen volgt ze weer het hele proces: van de controlegesprekken met verloskundigen en de spannende echo’s tot de eerste weeën en uiteindelijk het gelukzalige moment dat de baby ter wereld komt. Bobbi Eden staat niet langs de zijlijn te kijken, maar ondersteunt de aanstaande ouders door enthousiast mee te leven, mee te puffen en te helpen waar nodig. Ook gaat ze langs bij ouders uit eerdere seizoenen om te kijken hoe het nu met het jonge gezinnetje gaat. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Bevallen in bad

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen volgen we het verhaal van Michelle (29) en Roy (33) die in verwachting zijn van hun derde kindje. Ze hebben al twee dochters en nu is Michelle zwanger van een zoon. Een blijde gebeurtenis nadat ze al een aantal miskramen hadden gehad en te horen kregen dat de kans op een zoon genetisch gezien maar 18% was. Michelle is inmiddels 37 weken zwanger en wil graag thuis in bad bevallen. Bobbi Eden mag aanwezig zijn bij dit mooie moment en is er ook om de helpende hand te bieden.  En dat is zeker nodig, want het vullen van bevallingsbad is makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteindelijk moeten er zelfs meerdere waterkokers aan te pas komen en dat allemaal vlak voor het moment suprême!

Bobbi Eden in verloskundigenpraktijk

Ook loopt Bobbi Eden mee in een verloskundigenpraktijk om de zwangerschappen van deze kant te bekijken. Zo is ze bij de 7-weken-echo van een jong stel – een spannend moment, omdat ze dan voor het eerst kijken of er teken van leven is. Ook mag Bobbi meekijken bij een vreugdevolle geslachtsbepalende echo én rijdt ze kraamvisite met verloskundige Evie. Het blijven ontroerende momenten voor zowel de aanstaande ouders als Bobbi om met dit prille leven te mogen kennismaken.

Alleenstaande moeder Samantha

Tot slot gaat ze langs bij Samantha uit het vorige seizoen die als alleenstaande moeder van twee,  graag nog een kind wilde en er via een Deense donor zelfs twee kreeg. Bobbi Eden kijkt hoe het nu gaat in het volle huis van Samantha met de vrolijke tweeling Jack en Josh en haar andere zoons.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 april 2021 /