Holland’s Got Talent 2022 met nieuwe jury te kijken bij RTL4

Holland’s Got Talent 2022 is sinds vrijdag 2 september weer iedere vrijdag om 20.00 uur te kijken bij RTL4. We zien deze keer Buddy Vedder en Jamai Loman als presentator. En in de jury van Holland’s Got Talent zitten naast Chantal Janzen en Dan Karaty ook Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts

Holland’s Got Talent 2022

Holland’s Got Talent 2022 wordt ook wel het allergrootste open podium van Nederland genoemd. Hier kan iedereen met talent schitteren tijdens een optreden voor de jury. In dit nieuwe seizoen zijn er zelfs een aantal verrassende, nieuwe elementen toegevoegd… Na de auditie-rondes volgen de halve finale en de finale. De uiteindelijke winnaar van ‘Holland’s Got Talent’ gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst € 50.000,-.

Jamai Loman presenteert op dit moment ook LEGO MASTERS seizoen 3. Buddy Vedder zagen we bijvoorbeeld bij het Kinderprinsengrachtconcert 2022.

Jury Holland’s Got Talent

Chantal Janzen en Dan Karaty kennen we natuurlijk al als vertrouwde vaste juryleden. Ook Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts voegen zich bij de jury van Holland’s Got Talent 2022. Marc-Marie Huijbregts kijkt uit naar al het talent dat Nederland te bieden heeft. “Juist omdat alle vormen van entertainment langskomen is het zo’n top programma en is het zo’n vrolijke uitdaging om dat alles te jureren.” Wist je dat Marc-Marie Huijbregts deze week ook één van de gasten was bij De Tafel van Vier.

Talenten

Edson da Graça vertelt: “Het is fantastisch om bij te dragen aan een zo’n mooi platform als Holland’s Got Talent, waar talenten worden gelanceerd naar een groot publiek. Waar ik op ga letten is of de kandidaten hun eigen talent wel serieus nemen. Talent is cheap dus ben je bereid om ook hard te werken om alles eruit te halen wat er in zit?” Zelf is hij ook zo’n talent; hij heeft namelijk recent een contract getekend bij RTL en behoort vanaf nu tot het vaste presentatoren team van de omroep.

Edson da Graça

Edson da Graça is nu dus te zien in de jury van het vernieuwde Holland’s Got Talent 2022 en vanaf 16 september als host van Matched By Mom bij Videoland. Over deze samenwerking zegt de presentator: “Ik ben echt ongelooflijk blij met deze stap en de samenwerking met RTL. Ik krijg de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en de volgende stappen te zetten in mijn carrière. Na een aantal jaren voor verschillende omroepen en zenders gewerkt te hebben, voelt dit als de juiste richting. RTL ziet mijn veelzijdigheid en dat zorgt ervoor dat ik hier alles kwijt kan. Met Hollands Got Talent als start is het echt een droom die uitkomt.” Edson da Graça is op dit moment op tv met Festival van de Liefde, maar je kent hem ook van programma’s als Uit het rood en Gewoon. Bloot.

Holland’s Got Talent kijken

Holland’s Got Talent 2022 is sinds 2 september iedere vrijdag om 20.00 uur te kijken op RTL4. Je kunt op Videoland iedere vrijdag een aflevering vooruit kijken.

Foto: RTL / William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 september 2022 /