Achttien cast met o.a. Laurence Roothooft en Katelijne Verbeke

Canvas zendt vanavond – zaterdag 23 oktober – om 23.56 uur de kortfilm Achttien uit. Deze film is gemaakt door Dimitri Baronheid en Olivier Lambrechts. Met in de cast o.a. Mistral Guidotti, Mick Galliot Fabré, Noa Tambwe Kabati, Laurence Roothooft en Katelijne Verbeke.

Achttien

Nick groeit op in een jeugdinstelling en wordt volgende week achttien. Dat wil zeggen dat hij vanaf dan financiële ondersteuning krijgt om alleen te gaan wonen. Plots neemt zijn moeder opnieuw contact op. Zal hij haar een nieuwe kans geven?

Cast Achttien

De cast van kortfilm Achttien wordt gevormd door Mistral Guidotti, Mick Galliot Fabré, Noa Tambwe Kabati, Laurence Roothooft en Katelijne Verbeke. Althans, dat zijn de enige vijf namen die we op de IMDB-pagina ontdekken. Laurence Roothooft en Katelijne Verbeke zijn natuurlijk bekende namen; maar wie zijn die andere acteurs uit kortfilm Achttien?

  • Mistral Guidotti speelt de rol van Nick. Deze jonge acteur debuteerde in Home van Fien Trocht. Daarna zag je hem nog in verschillende kortfilms.
  • Mick Galliot Fabré kruipt in de huid van Guillaume. Hij was eerder op tv te zien in afleveringen van 13 Geboden en De Infiltrant.
  • Noa Tambwe Kabati speelt Amin. Deze acteur kun je kennen als Moyo uit WTFOCK. Momenteel werkt hij aan L’Inconnu(e) en H4Z4RD. Hij debuteerde in Welp.
  • Laurence Roothooft is Kim. Je zag haar recent in Glad IJs en Black-Out.
  • Katelijne Verbeke kruipt in de huid van Agnes. Recent zag je haar in F*** you very, very much en het tweede seizoen van Beau Séjour.

Kortfilms op Canvas

Afgelopen week kon je op Canvas ook al kijken naar een kortfilm. Toen werd Beau Monde uitgezonden met in de cast o.a. Koen De Graeve, Maaike Cafmeyer, Tom Vermeir en Line Pillet. De kortfilms zijn terug te kijken op VRT NU. Klik op de titel om meer te ontdekken over Beau Monde.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 oktober 2021 /