Derde seizoen Dertigers nu op Eén en VRT NU te kijken

Goed nieuws voor de fans van Dertigers! Het derde seizoen Dertigers is vanaf maandag 5 april iedere maandag tot en met donderdag om 21.25 uur op Eén te kijken. Via VRT NU is de serie zelfs in zijn geheel te kijken vanaf dat moment.

Derde seizoen Dertigers

In het langverwachte derde seizoen van de populaire fictiereeks Dertigers wordt de vriendschap van de groep zwaar op de proef gesteld. Ze mogen dan al bevriend zijn sinds hun studententijd; dat wil niet zeggen dat hun vriendschap alles zonder slag of stoot doorstaat. In het derde seizoen zie je dat de eens zo hechte groep dertigers het moeilijk heeft. Met in de cast van Dertigers Kim Van Oncen, Yannick De Coster, Katrijn Govaert, Tom Dingenen, Evelien Van Hamme, Kristof Goffin, Yemi Oduwale, Ellen Verest, Amber Janssens, Ron de Rauw en Stef Vanlee.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Verhaal seizoen 3 Dertigers

De vrienden krabbelen recht na het onverwachte vertrek van Saartje. Zonder veel uitleg verbrak ze haar relatie met Pieter en keerde, onder dwang van Pieters ex An, terug naar Londen. Omdat niemand de ware reden van haar vertrek kent, stuit Saartje natuurlijk op veel onbegrip. Maar ze zal er alles aan doen om haar geheim te bewaren en zo Pieter en zijn zoontje Lucas te beschermen.

Het je het verhaal van Pieter ook gelezen?

Onverwachte zwangerschap

Ook Tinne kreeg een opdoffer: net nu zij en Bart beslist hadden om uit elkaar te gaan, blijkt ze zwanger te zijn. Uiteraard heeft Tinne schrik om dit nieuws aan Bart te vertellen. Hoe zal hij reageren? Tinnes onverwachte zwangerschap zorgt ook voor verdeeldheid in de groep.

Felle kinderwens

Want zelfs al zijn Alex en Elias volop hun trouwfeest aan het voorbereiden, hun kinderwens steekt steeds feller de kop op. En bij hen is dat natuurlijk niet zo vanzelfsprekend. Kiezen ze voor adoptie, pleegzorg of gaan ze toch op zoek naar een draagmoeder?

Leeftijdsverschil

Voor Nora lijkt het allemaal goed te gaan, ze is dolverliefd op Hans en het contact met haar plusdochter Claire loopt perfect. Maar het leeftijdsverschil tussen Nora en Hans blijkt toch een struikelblok: ze hebben elk andere verwachtingen van het leven…

Wist je dat er over het leven van Nora een boek verschenen is?

Cast seizoen 3 Dertigers

De cast van Dertigers wordt in het derde seizoen weer gevormd door Kim Van Oncen, Yannick De Coster, Katrijn Govaert, Tom Dingenen, Evelien Van Hamme, Kristof Goffin, Yemi Oduwale en Ellen Verest. Zij spelen ‘de dertigers’. Amber Janssens kruipt in de huid van Claire. Ron de Rauw speelt Hans. Stef Vanlee zien we als meester Steven terug in seizoen 3 van Dertigers. Hier maak je uitgebreid kennis met alle acteurs en actrices uit Dertigers.

Leuk nieuws voor Kim Van Oncen (die Saartje speelt) zij zal in het najaar ook te zien zijn in de nieuwe spannende serie Onder Vuur.

Vierde seizoen Dertigers

Inmiddels heeft Eén bevestigd dat seizoen 3 van Dertigers niet het laatste is! Er wordt op dit moment zelfs al gewerkt aan een vierde seizoen. De opnames vinden plaats in de loop van het jaar en er staat wel wat te gebeuren. Men is namelijk op zoek naar een nieuwe vrouwelijke hoofdrolspeelster. Er wordt gezocht naar een vrouw tussen de 35 en 45 jaar. Maar er wordt voor bijrollen ook gezocht naar de zoon van een van de hoofdpersonages; een jongen tussen de 15 en 20 jaar. En voor de rol van vader van één van de hoofdpersonen werd er dan weer gezocht naar een man tussen de 55 en 65.

Update 5 mei 2022: Het vierde seizoen was het laatste van ‘deze’ Dertigers, maar er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe reeks. Ontdek hier alles over de nieuwe Dertigers cast en het verhaal.

Derde seizoen Dertigers compleet op VRT NU

Goed nieuws voor de Vlaamse kijkers van Dertigers. Op het moment dat de serie op Eén van start gaat, is het derde seizoen namelijk ook te kijken via VRT NU. Hier hoef je niet te wachten op de volgende aflevering. Nee, je kunt het derde seizoen Dertigers meteen bingewatchen via VRT NU. Op 5 april worden alle afleveringen van dit nieuwe seizoen gelost. Heb je deze serie gemist? Dan kun je ook het eerste en tweede seizoen van Dertigers gewoon via VRT NU terug kijken.

Dertigers in Nederland kijken

Dertigers in Nederland kijken? Als je de Vlaamse editie volgt, dan is het zaak om dagelijks op Eén af te stemmen (of het programma op te nemen). Via VRT NU staat er namelijk een geoblock op de serie. Daarnaast is er natuurlijk ook een Nederlandse remake van Dertigers. In Nederland moet seizoen 2 nog op de buis komen en ook seizoen 3 is aangekondigd.

Foto: Maarten De Bouw

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 april 2021 /