#LikeMe The Final Concert én alle seizoenen kijken op Streamz

Wil je #LikeMe The Final Concert op tv kijken? Dan zit je vanaf vandaag – vrijdag 29 maart 2024 – goed bij de Vlaamse streamingdienst Streamz. Je vindt daar niet alleen het concert, maar ook exclusieve interviews en behind the scenes beelden. Op Streamz kijk je ook naar alle vier de seizoenen van #LikeMe.

#LikeMe The Final Concert

Met #LikeMe The Final Concert nam de cast van de populaire reeks in het Sportpaleis Antwerpen afscheid van het publiek. In een mum van tijd waren alle vier de concerten uitverkocht. Heb je het gemist? Of wil je het nogmaals beleven, dan kan dat nu dus op Streamz. Naast het concert zie je ook exclusieve interviews en behind the scenes met de cast. Ze blikken terug op hn onvergetelijke avontuur met #LikeMe.

Alle #LikeMe Concerten

The Final Concert is de vijfde in de reeks van concerten. Zowel in 2019 als in 2021, 2022 en 2023 kon je ook genieten van #LikeMe in concert. Wist je dat deze concerten ook nog steeds terug te kijken zijn, dat kan via VRT MAX. Op VRT MAX vind je niet alleen alle concerten (met uitzondering van The Final Concert), maar ook alle seizoenen, specials en andere #LikeMe-programma’s. Wil je meer over de concerten weten, klik dan op het nummer: 1, 2, 3 en 4. Ik ga er vanuit dat na een tijdje ook The Final Concert toegevoegd gaat worden aan dit aanbod. Maar voor nu staat die dus alleen op Streamz.

Alle seizoenen terugkijken

Wil je alle seizoenen van #LikeMe terugkijken, dan kan dit dus op VRT MAX (vanuit Nederland kun je dat ook kijken met behulp van een VPN Verbinding, die je op België zet – de vier seizoenen staan daarnaast op Videoland). Maar als je Streamz hebt, kun je ze daar ook allemaal vinden. Ze zijn net als The Final Concert vandaag aan het aanbod van de Vlaamse streamingdienst toegevoegd.

Over de serie:

Caro (Pommelien Thijs) woont met haar familie in een dorpje in de Ardennen. Ze heeft een goede vriendengroep en krijgt veel liefde van haar ouders. Wanneer haar mama ziek wordt en behandeling nodig heeft in het ziekenhuis, verhuist Caro naar Antwerpen en schrijft ze zich in aan de middelbare school het SAS. Ze moet opnieuw vrienden maken in de nieuwe school. Doordat ze verlegen is, loopt het contact met haar leeftijdsgenoten niet zo gemakkelijk. Ze kruipt liever weg in haar boeken.

Maar al snel maakt Caro nieuwe vrienden, waaronder de sportieve Vince (Maksim Stojanac) en de gevoelige Yemi (Francisco Schuster). De stoere Camille (Camille Dhondt), die verliefd is op Vince, maakt het niet makkelijk voor Caro. Verdere hoofdrollen zijn doorheen de vier seizoenen weggelegd voor Lotte De Clerck, Sali Haidara, Joey Kwan en Danny Dorland. Over die eerste kennismaking schreven wij: Cast van #LikeMe mét achtergrond bij personages.

Cast #LikeMe anno 2024

Anno 2024 zien we de hoofdrolspelers van #LikeMe nog steeds veel op tv. Een klein overzichtje:

  • Pommelien Thijs schitterde in Knokke Off, waarvan nu een tweede seizoen wordt gemaakt. Maar ze maakte ook de indrukwekkende campagne Het beste moet nog komen (daar lees je ook meer over wat ze nu nog meer doet).
  • Camille Dhont is dagelijks te zien in de telenovelle Milo, die vanaf begin dit jaar te zien is bij VTM. Ook zij timmert flink aan de weg en heeft een grote fanbase. Kijk maar eens naar al die Camille-boeken en producten.
  • Francisco Schuster is op dit moment te zien in de serie Groeien & Bloeien. Daarnaast werd hij gevolgd voor de documentaire Francisco Desir, waarin we ook verschillende van zijn #LikeMe vrienden zagen.
  • Maksim Stojanac zagen we vorig jaar als Leeuw in The Masked Singer.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 maart 2024 /