#LikeMe in Concert op Ketnet kijken – ontdek de foto’s

Goed nieuws voor #LikeMe fans: de hele week komen de concerten op tv. Je kunt vanaf donderdag 18 mei tot en met zondag 21 mei om 13.30 uur op Canvas naar één van de concerten kijken. We starten met de eerste. Lees er hier alvast meer over. En wij hebben alvast de nodige foto’s van dit optreden.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 20 december 2020; ik heb het bijgewerkt op woensdag 17 mei, omdat de #LikeMe concerten deze dagen worden vertoond op Ketnet.

#LikeMe in Concert

#LikeMe in concert is een spetterende liveshow voor jong en oud met muziek uit de populaire serie. Het is een opname van het concert dat de cast op 7 april 2019 twee keer gaf. Ze stonden in een bomvolle Lotto Arena in Antwerpen. Net als in de populaire serie op televisie laten de vijf hoofdpersonages het publiek kennismaken met de muziek van vroeger in een hedendaags jasje, maar nu helemaal live. Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een spetterende show voor jong en oud met gastoptredens van Hugo Sigal en Janine Bisschops.

Optredens 2021

In 2020 zou de cast van #LikeMe eigenlijk weer optreden in de Lotto Arena. maar liefst twaalf shows waren volledig uitverkocht. Maar door het coronavirus kon dit niet doorgaan. Gelukkig is er goed nieuws voor de fans. De optredens zijn verplaatst naar 2021. Dan zal de cast hun Vlaamse en Nederlandse klassiekers ten gehore brengen in het Antwerpse Sportpaleis. Dit is een veel grotere zaal waar ze in ieder geval vier keer zullen optreden. Voor nu staat dat gepland op zaterdag 13 en zondag 14 maart 2021.

Inmiddels zijn er ook tal van #LikeMe producten* verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de boeken en stripboeken.

#LikeMe concerten

Nu dat #LikeMe stopt, wil dat niet zeggen, dat we ze hoeven te missen. Zo kunnen we de aankomende dagen dus kijken naar de #LikeMe concerten. We hebben er al uitvoerig over geschreven. Lees dus ook (deze berichten actualiseren we ook).

  • #LikeMe in Concert 2 (te kijken op vrijdag 19 mei)
  • #LikeMe in Concert 3 (te kijken op zaterdag 20 mei)
  • En ook over #LikeMe in Concert 4 komt natuurlijk nog een artikel. Blijf ons volgen om het niet te missen. De links naar onze Social media kanalen vind je onderaan dit artikel. Het concert wordt op zondag 21 mei uitgezonden.

Foto’s van concert #LikeMe 2019

Foto’s: VRT – Kris Van de Sande

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 mei 2023 /